Teambuilding corona proof
in Rotterdam

Welkom in de wereld
van serieuze teambuilding

Welk corona proof teambuilding aanbod past bij uw vraag?

Online en corona proof buiten!

Collega's zien elkaar minder vaak, teambuilding en elkaar (online) ontmoeten met als thema de samenwerking te verbeteren wordt gewaardeerd. Onze begeleiders maken (ook) gebruik van beeldbellen om met een team aan de slag te gaan. Vanwege Corona en daarnaast ook omdat het efficiënt is. Corona proof, op 1,5 meter afstand met uit beschermingsmiddelen die ieder van u wenst: met uw teamspirit weer live en buiten ervaren: boeken kan weer!

Contact Pijl rechts icoon
Teambuilding icoon

Teambuilding

Klok icoon vanaf 1,5 uur
 • Veilig en Corona proof
 • Plezier en ontspanning
 • Vooral (graag) buiten
 • Uitdagend en verrassend
 • Ervarend leren
 • Enthousiaste instructeurs

TeambuildingPijl rechts icoon

Teamtraining icoon

Teamtraining

Klok icoon vanaf 1 dagdeel
 • Ook 5 x 2 uur online
 • Plezier en diepgang
 • Team versterkend
 • Veel afwisseling
 • Communicatie en feedback
 • Kundige teamtrainers

Communicatie verbeteren Pijl rechts icoon

Teamcoaching icoon

Samenwerken

Klok icoon vanaf 4 dagdelen
 • Ideale mix van online en live
 • Periodiek onderhoud voor teams
 • Verbetering werksfeer
 • Positief en toekomstgericht
 • Gericht op resultaten
 • Ervaren teamcoaches

Samenwerking verbeteren Pijl rechts icoon

Onze programma’s

De meest gekozen trainingen in Rotterdam

Locaties voor Teambuilding Rotterdam

Dit zijn de locaties waar wij graag komen!

Team4Teams reist door het hele land

Onze begeleiders kunnen online en op bijna elke locatie aan de slag. Teambuilding Rotterdam is zowel in-company als op een verblijfslocatie mogelijk. Met een vertegenwoordiger in Rotterdam voor trainingen in Zuid-Holland zit u eerste rang. Bel ons gerust voor een afspraak.

Team Building is online en corona proof mogelijk
Teambuilding met een foodtruck in de natuur!

Wilt u back to basics?

Teamtrainers van Team4Teams kunnen aan de slag op elke locatie met een ruime zaal en een beschut grasveld. Dat kan dus ook bij een recreatieplas of Scoutinglocatie. De zelfverzorging is dan meteen een mooie teamoefening.

Waarom Teambuilding bij Team4Teams?

Praktische aanpak. Lees hier meer:

Onze trainingen hebben een praktische insteek. Zelf ervaren staat centraal. Tijdens het uitvoeren van aantrekkelijke teamopdrachten ervaart u ter plekke hoe de samenwerking verloopt. Wij doen dat met activiteiten die eenvoudig lijken, tot de opdracht start. Dan is een optimale samenwerking nodig om succes te bereiken. Daarover raakt u als vanzelf in gesprek.

 Het is inspirerend om zo samen te werken aan een gezamenlijk doel. Uw team groeit. Het proces voor de verbeterde samenwerking bieden wij online, binnen en buiten aan. 

Iedereen kan meedoen

Bij de keuze van de oefeningen staat voorop dat iedereen kan meedoen. Iedereen is lid van het team en krijgt dus een rol. Sportieve teams kunnen kiezen voor fysiek uitdagende opdrachten. Maar we hebben ook geweldige opdrachten die je bijvoorbeeld zittend of blind kunt doen. Overleg vooraf stelt ons in staat om goed af te stemmen op de groep.

Online de samenwerking verbeteren

Met onze online programma’s bieden wij verschillende activiteiten aan die de samenwerking uitdagen. Om dit proces goed te faciliteren doen wij dit met een begeleider en een technicus. 

De begeleider legt de activiteiten uit en begeleid de reflectie als deze gewenst zijn. De technicus, zorgt ervoor dat er met iedereen op voorhand contact is opgenomen en dat de programma’s van voorkeur beschikbaar zijn. 

U en uw team heeft waarschijnlijk ervaring met een videobel programma als, Zoom, Skype, Microsoft Teams, FaceTime, of iets dergelijks. 

Daarnaast maken wij gebruik van Miro en Mentimeter om samen te kunnen brainstormen of interactief polls te maken. 

 • U hoeft zich nergens op te abonneren, niemand hoeft een app te installeren op computer of mobiel. Wat uw teamleden nodig hebben is toegang tot een browser.
 • Online werkt het beste als iedere deelnemer beschikt over een eigen computer met camera en microfoon en verblijft in een rustige omgeving.
Wij bieden begeleiding op drie niveaus

Onze instructeurs zijn jong en enthousiast. Zij bieden activiteiten aan waarmee een groep met plezier op een zo hoog mogelijk niveau kan samenwerken. Met als doel: elkaar op een nieuwe manier leren kennen.

Kundige teamtrainers richten zich op het groepsproces en het leren van communicatievaardigheden. Het team staat daarbij centraal, de oefeningen zijn een hulpmiddel.

Ervaren teamcoaches doorlopen met een team een traject. Zij maken knopen in de samenwerking zichtbaar en bespreekbaar. Vastgeroeste patronen kunnen door een teamcoach worden bijgesteld, waardoor weer energie vrijkomt.

Teambuilding Almere
Training teambuilding met reflectie 8 uur
Team Building is online en corona proof mogelijk

Neem direct en vrijblijvend contact met ons op

Wij sluiten graag aan op uw vraag.

Voor een snelle vraag kunt u direct bellen met 085-8787.005 van 09.00 tot 21.00 uur. Indien wij niet direct kunnen opnemen, wordt de oproep automatisch doorgeschakeld.

Wij denken graag met u mee. Voor het overzicht van de investeringskosten kunt u klikken op de button ‘Prijsinformatie aanvragen’ deze ontvangt u per mail.

Werkt u in Rotterdam en bent u op zoek naar teambuilding voor uw medewerkers?

Klanten uit Rotterdam zijn zeer te spreken over teambuilding bij Team4Teams.

Deze opdrachtgevers kozen voor Team4Teams, we zijn er trots op en blij mee.