Teambuilding Nijmegen corona proof

Teambuilding Nijmegen corona proof

Onze teambuilding Nijmegen programma’s

De meest gekozen teambuilding programma’s in de stad aan de Waal

Welkom in de wereld van serieuze teambuilding

Ondersteun uw team met teambuilding, het kan weer!

Veel collega's zien elkaar minder vaak.
Aandacht voor verbinding, korte lijntjes, transparantie, zichtbaar blijven, het zijn thema’s van deze tijd. Teambuilding en elkaar ontspannen en met diepgang ontmoeten ondersteunt de samenwerking en wordt enorm gewaardeerd.
En soms zijn er een paar teammomenten nodig. Om • de communicatie op elkaar af te stemmen, • een vermeende tegenstelling op tafel te leggen, • een sluimerend conflict te bespreken, • elkaar feedback te geven, • vertrouwen te vergroten.
Met maar één doel; de samenwerking prettiger en vloeiender maken en zo groei in de samenwerking bevorderen.
Met plezier naar je werk (ook al is dat vandaag thuis) ondersteunt met nieuwe teamprogramma's - veilig op 1,5 meter afstand - die luchtig, plezierig en met diepgang de teamontwikkeling versnellen.
Alles over corona proofPijl rechts icoon

Welk corona proof teambuildingsaanbod past bij uw vraag?

Teambuilding icoon

Teambuilding

Klok icoon 3 uur
 • Veilig en Corona proof
 • Plezier en ontspanning
 • Vooral (graag) buiten
 • Uitdagend en verrassend
 • Ervarend leren
 • Enthousiaste instructeurs
TeambuildingPijl rechts icoon
Teamtraining icoon

Teamtraining

Klok icoon vanaf 1 dagdeel
 • Plezier en diepgang
 • Teamversterkend
 • Veel afwisseling
 • Communicatie en feedback
 • Kundige teamtrainers
 • Ook 3 x 3 uur online
Communicatie verbeteren Pijl rechts icoon
Teamcoaching icoon

Samenwerken

Klok icoon vanaf 4 dagdelen
 • Periodiek onderhoud voor teams
 • Verbetering werksfeer
 • Positief en toekomstgericht
 • Gericht op resultaten
 • Ervaren teamcoaches
 • Ideale mix van online en live
Samenwerking verbeteren Pijl rechts icoon

Locaties voor Teambuilding Nijmegen

Dit zijn de locaties waar wij graag komen!

Team4Teams reist door het hele land

Onze begeleiders kunnen op bijna elke locatie aan de slag. Teambuilding Nijmegen is zowel in-company als op een verblijfslocatie mogelijk. Met een vertegenwoordiger in de regio Nijmegen zit u eerste rang. Bel ons gerust voor een afspraak.

teambuilding is buiten covid-19 proof mogelijk
Teambuilding met een foodtruck in de natuur!

Wilt u back to basics?

Teamtrainers van Team4Teams kunnen online uit de voeten en op elke fysieke locatie met een ruime zaal en een beschut grasveld. Dat kan dus ook bij een recreatieplas of Scoutinglocatie. De zelfverzorging is dan meteen een mooie teamoefening.

Veelgestelde vragen

Is teambuilding eigenlijk wel veilig mogelijk vanwege Covid-19?

Teambuilding is met gezonde teamleden op 1,5 meter afstand veilig mogelijk. Buiten in de open lucht en ook binnen in een grote lege fabriekshal of ruime, professioneel covid-19-proof geventileerde zaal zijn mogelijkheden. 

 • We houden ons aan de richtlijnen van de overheid en sluiten ook aan bij de (extra) wensen van uw organisatie en de deelnemers.
 • Wij hebben nieuwe teambuildingsopdrachten zo ontworpen dat de teamleden de opdracht uitsluitend kunnen uitvoeren als ze 1,5 meter afstand houden.
 • Binnen gebruiken we een ruime zaal, met goede ventilatie en doen we het fysiek rustig aan. De opdrachten zijn vooral gericht op creatief, out of the box en optimaal samenwerken. Anders aantrekkelijk!

Op de pagina ‘teambuildingsopdrachten corona proof’ kunt u in zes korte video’s zien hoe dat er in de praktijk buiten uitziet.

We volgen de ontwikkelingen rond de SARS-CoV-2 pandemie op de voet en passen onze werkwijze zo nodig direct aan. Op onze Covid-19-pagina vindt u alle actuele informatie in een wekelijkse update.

Hebben jullie rond Nijmegen ook buitenlocaties beschikbaar?

Team4Teams heeft zelf geen verblijfslocaties. We bevelen goede locaties bij u aan, passend bij uw wensen en budget. 

Wat wij buiten nodig hebben is een ruim, in de luwte gelegen grasveld. In-company kan natuurlijk ook.

Hier vindt u een overzicht van de locaties die wij aanbevelen. Wacht niet te lang als u naar een ruime zaal op zoek bent. Doordat mensen in een zaal op afstand moeten blijven zijn grotere zalen moeilijk te vinden.

Kan iedereen ook meedoen?

Bij de keuze van de oefeningen staat voorop dat iedereen kan meedoen. Iedereen is lid van het team en krijgt dus een rol. Sportieve teams kunnen buiten kiezen voor fysiek uitdagende opdrachten. Maar we hebben ook geweldige teambuildingsopdrachten die teamleden bijvoorbeeld zittend of blind kunnen doen. Teambuilding is geschikt voor senior- en juniormedewerkers. Voor mensen met een medische indicatie of met een handicap.

Overleg vooraf stelt ons in staat om goed af te stemmen op de groep.

Welke opleiding hebben jullie begeleiders?

Al onze begeleiders zijn HBO of universitair geschoold.

 • Een enthousiaste junior instructeur kan een vooraf afgesproken programma uitvoeren en begeleiden. Een goede keuze als plezier en elkaar beter leren kennen voorop staat. Per instructeur minimaal 6, optimaal 12 en maximaal ± 18 deelnemers.
 • Een kundige teamtrainer is daarnaast ook vaardig in het bespreekbaar maken van gewenst gedrag. Wat helpt en wat helpt niet? Per teamtrainer minimaal 4, optimaal 10 en maximaal ± 16 deelnemers.
 • Een ervaren teamcoach kan ook de teamprocessen zichtbaar maken en is in staat om direct (ook online) opdrachten daarop af te stemmen. Reflecties maken dat uw team tot teamgroei wordt uitgedaagd. Per teamcoach minimaal 3, optimaal 6 en maximaal ± 9 deelnemers.
Hoe gaat Team4Teams te werk?

Ervaringsleren

Onze trainingen hebben een praktische insteek. Zelf ervaren staat centraal, ervaringsleren noemen we dat. Zeventig procent van wat we leren, leren we door het zelf te ervaren. Daarom laten wij onze deelnemers in verschillende oefeningen ervaren wat samenwerken inhoudt. De groep raakt daar als vanzelf over in gesprek. Het is direct to the point, het gaat over hier en nu en over deze collega’s.

Het is inspirerend om zo samen te werken aan een gezamenlijk doel. Uw team groeit. Als u wilt, vertalen we uw ervaringen naar de dagelijkse praktijk op het werk.

Samenwerking ondersteunen

Team4Teams verzorgt programma’s om de samenwerking in en tussen teams op een hoger plan te brengen. Dit doen wij online, buiten en binnen. Wij ondersteunen – stap voor stap – een groeiproces naar betere samenwerking. Letterlijk: team-building. Plezier hebben bij onze activiteiten is daarnaast een belangrijk kenmerk, positiviteit helpt om veranderingen werkelijkheid te maken.

Met de teamopdrachten maken wij zichtbaar hoe de groep functioneert. De gesprekken daarover dragen bij aan teamgroei. Hoe vaker u er op het werk op terugkomt, des te effectiever is de activiteit.

Programma-aanbod

Teambuilding Nijmegen:

 • korte activiteiten, met sfeerverbetering als resultaat,
 • dagactiviteiten die ook een inhoudelijke bijdrage leveren in de samenwerking en deelnemers uitdagen om aan de slag te gaan.
  Soms zijn praktische werkvormen niet passend, bijvoorbeeld omdat teamleden te weinig veiligheid ervaren. We beginnen dan met (een individueel) gesprek. Dan zien we ook de meeste teamgroei.
 • De vervolgactiviteiten ‘borgen’ een nieuwe teamspirit. Elkaar effectief kunnen aanspreken, waarbij het rendement van de teamacties toeneemt, is het uiteindelijke doel van onze ondersteuning.
Kan teambuilding ook online?

Teams raken steeds meer gewend aan online werken. Korte momenten toevoegen waarin het team samen stilstaat bij de samenwerking kan perfect online. Nu de Sars-CoV-2 pandemie langer duurt is een online teamondersteuning een goede en veilige toevoeging. Er zijn drie aandachtspunten (eigenlijk zijn het voorwaarden) om online succesvol te zijn: korte sessies (maximaal 2 uur), regelmatig herhalen en steeds een nieuw inspirerend thema.

 • Afstemmen op elkaar – hoe gaat het met je?
 • Een inspirerend inzicht.
 • Een teamoefening.
 • Werkafspraken waarin de ervaring van deze sessie wordt meegenomen naar online thuiswerken.

Online werkt het beste als iedere deelnemer beschikt over een eigen computer met camera en microfoon en (thuis) verblijft in een rustige omgeving.

Zonder wrijving geen glans is het gezegde. Daarbij is je verbonden voelen wel een voorwaarde om wrijving tot glans om te vormen. Teambuilding ondersteunt om in verbinding te komen en te blijven.

Op Te Werve Buiten is een perfecte sfeer, top corona proof voor teambuilding
met hoepels wordt de afstand op 1,5 meter coronaproof aangehouden
teambuildingsoefeningen op anderhalve meter beschikbaar
Teambuildingsopdracht De Ballenfabriek is coronaproof mogelijk

Neem direct en vrijblijvend contact op

Wij sluiten graag aan op uw vraag.

Voor een snelle vraag kunt u direct bellen met 085-8787.005 van 09.00 tot 21.00 uur. Indien wij niet direct kunnen opnemen, wordt de oproep automatisch doorgeschakeld.

Voor elke vraag zijn er mogelijkheden. Door op de button ‘Prijsinformatie aanvragen’ te klikken krijgt u binnen 48 uur de investeringskosten per mail.

Sfeerimpressie met zes teambuildingsopdrachten die corona proof worden aangeboden.

Opdrachtgevers uit Nijmegen, Cuijk, Wijchen, Beuningen, Elst en Oss kozen voor Teambuilding Nijmegen.
We zijn er trots op en blij mee.