Teambuilding Groningen corona proof

Teambuilding Groningen corona proof

Onze Teambuilding Groningen programma’s

De meest gekozen teamtrainingen in Groningen

Welkom in de wereld van serieuze teambuilding

Ondersteun uw team met teambuilding, het kan weer!

Veel collega's zien elkaar minder vaak.
Aandacht voor verbinding, korte lijntjes, transparantie, zichtbaar blijven, het zijn thema’s van deze tijd. Teambuilding en elkaar ontspannen en met diepgang ontmoeten ondersteunt de samenwerking en wordt enorm gewaardeerd.
En soms zijn er een paar teammomenten nodig. Om • de communicatie op elkaar af te stemmen, • een vermeende tegenstelling op tafel te leggen, • een sluimerend conflict te bespreken, • elkaar feedback te geven, • vertrouwen te vergroten.
Met maar één doel; de samenwerking prettiger en vloeiender maken en zo groei in de samenwerking bevorderen.
Met plezier naar je werk (ook al is dat vandaag thuis) ondersteunt met nieuwe teamprogramma's - veilig op 1,5 meter afstand - die luchtig, plezierig en met diepgang de teamontwikkeling versnellen.
Alles over corona proofPijl rechts icoon

Welk corona proof teambuildingsaanbod past bij uw vraag?

Teambuilding icoon

Teambuilding

Klok icoon 3 uur
 • Veilig en Corona proof
 • Plezier en ontspanning
 • Vooral (graag) buiten
 • Uitdagend en verrassend
 • Ervarend leren
 • Enthousiaste instructeurs
TeambuildingPijl rechts icoon
Teamtraining icoon

Teamtraining

Klok icoon vanaf 1 dagdeel
 • Plezier en diepgang
 • Teamversterkend
 • Veel afwisseling
 • Communicatie en feedback
 • Kundige teamtrainers
 • Ook 3 x 3 uur online
Communicatie verbeteren Pijl rechts icoon
Teamcoaching icoon

Samenwerken

Klok icoon vanaf 4 dagdelen
 • Periodiek onderhoud voor teams
 • Verbetering werksfeer
 • Positief en toekomstgericht
 • Gericht op resultaten
 • Ervaren teamcoaches
 • Ideale mix van online en live
Samenwerking verbeteren Pijl rechts icoon

Locaties voor Teambuilding Groningen

Dit zijn de locaties waar wij graag komen!

Voor teambuilding Groningen gebruiken we een gazon of bij slecht weer een ruime zaal.
In de stad kunnen we daarvoor niet zo goed terecht. Er buiten juist wel!

Team4Teams reist door het hele land

Wij kunnen op bijna elke locatie aan de slag. Teambuilding Groningen is zowel online, in-company als op een verblijfslocatie mogelijk. Met een vertegenwoordiger in de regio Groningen zit u eerste rang. Bel ons gerust voor een afspraak.

Teamtraining coronaproof buiten mogelijk
Teambuilding met een foodtruck in de natuur!

Wilt u back to basics?

Teamtrainers van Team4Teams kunnen aan de slag online en op elke locatie met een ruime zaal en een beschut grasveld. Dat kan dus ook bij een recreatieplas of Scoutinglocatie. De zelfverzorging is dan meteen een mooie teamoefening.

Veel gestelde vragen:

Is teambuilding eigenlijk wel corona proof mogelijk?

Teambuilding is op 1,5 meter afstand met gezonde teamleden veilig mogelijk. Buiten in de open lucht en binnen in een lege fabriekshal of ruime, professioneel covid-19 proof geventileerde zaal zijn er voldoende mogelijkheden: 

 • We houden ons aan de richtlijnen van de overheid en sluiten ook aan bij de (extra) wensen van uw organisatie en de deelnemers.
 • Wij hebben nieuwe teambuildingsopdrachten zo ontworpen dat de teamleden de opdracht alleen goed kunnen uitvoeren als ze minimaal 1,5 meter afstand houden.
 • Binnen gebruiken we een ruime zaal, met goede ventilatie en doen we het fysiek rustig aan. De opdrachten zijn vooral gericht op creatief, out of the box en optimaal samenwerken. Uitdagend en aantrekkelijk!

Op de pagina ‘teambuildingsopdrachten coronaproof’ kunt u in zes korte video’s zien hoe dat er in de praktijk buiten uitziet.

We volgen de ontwikkelingen rond de SARS-CoV-2 pandemie op de voet en passen onze werkwijze zo nodig direct aan. Op onze Covid-19-pagina vindt u alle actuele informatie in een wekelijkse update.

Hebben jullie in de regio Groningen ook verblijfslocaties?

Team4Teams heeft zelf geen verblijfslocaties.

We bevelen goede locaties bij u aan, passend bij uw budget.

Een scoutinglocatie of sportclub met een foodtruck is ook een goede optie. Wellicht heeft iemand in uw team daar contact mee.

Wat wij nodig hebben is een ruim, beschut grasveld, een grote lege fabriekshal, of een coronaproof geventileerde (gym)zaal.

Hier vindt u een overzicht van de locaties die wij aanbevelen. Wacht niet te lang als u naar een ruime zaal op zoek bent. Doordat mensen in de zaal op afstand moeten blijven, zijn grotere zalen zeer in trek.

Kan iedereen meedoen?

Bij de keuze van de oefeningen staat voorop dat iedereen kan meedoen. Iedereen is lid van het team en krijgt dus een rol. Sportieve teams kunnen buiten kiezen voor fysiek uitdagende opdrachten. Maar we hebben ook uitdagende teambuildingsopdrachten die teamleden bijvoorbeeld zittend of blind kunnen doen. Teambuilding is geschikt voor junior- en seniormedewerkers. Voor mensen met een medische indicatie of met een handicap.

Overleg vooraf stelt ons in staat om goed af te stemmen op de groep.

Welke opleiding hebben jullie begeleiders?

Al onze begeleiders zijn HBO of universitair geschoold. We begeleiden teams met:

 • Junior instructeurs, zij begeleiden enthousiast een vooraf afgesproken programma. Een goede keuze als plezier en elkaar beter leren kennen voorop staan.
 • Kundige teamtrainers zijn daarnaast ook vaardig in het bespreekbaar maken van gewenst gedrag. Wat helpt en wat helpt niet? 
 • Ervaren teamcoaches kunnen ook een teamproces zichtbaar maken en zijn in staat om ter plekke teambuildingsopdrachten daarop af te stemmen. Reflecties maken dat uw team tot teamgroei wordt uitgedaagd.
Wat bieden jullie teams?

Team4Teams verzorgt programma’s om de samenwerking in en tussen teams op een hoger plan te brengen. Dit doen wij buiten, (deels) online en binnen. Daarmee ondersteunen we – stap voor stap – een groeiproces naar een betere samenwerking. Letterlijk: team-building. Plezier hebben bij onze activiteiten is daarnaast een belangrijk kenmerk, positiviteit helpt om veranderingen in gang te zetten.

Met de teambuildingsopdrachten maken wij zichtbaar hoe de groep functioneert. De gesprekken daarover dragen bij aan teamgroei. Hoe vaker u er op het werk op terugkomt, des te effectiever is de teamactiviteit.

Teambuilding Groningen:

We spreken over korte activiteiten, met sfeerverbetering als resultaat en dagactiviteiten die ook een inhoudelijke bijdrage leveren in de samenwerking en die deelnemers uitdagen om daarmee aan de slag te gaan. Soms is een team daar nog niet aan toe. Dan begeleiden we het team voor een wat langere periode. Meer duur = meer teamgroei.

De vervolgactiviteiten ‘borgen’ een nieuwe teamspirit. Borgen is essentieel. Elkaar effectief kunnen aanspreken, waarbij het rendement van de teamacties toeneemt, is het uiteindelijke doel van onze ondersteuning.

Werken jullie ook online?

Teams raken steeds meer gewend aan online werken. Samen stilstaan bij de samenwerking kan ook perfect online. Nu de Sars-CoV-2 pandemie langer duurt, is online teamondersteuning een goede en veilige toevoeging. Er zijn drie aandachtspunten (eigenlijk zijn het voorwaarden) om online succesvol te zijn: korte sessies (nooit langer dan 2 uur), regelmatig herhalen en steeds met een nieuw, inspirerend thema.

 • Afstemmen: hoe gaat het met je?
 • Een inspirerend inzicht.
 • Een teamoefening.
 • Werkafspraken waarin de ervaring van deze sessie wordt meegenomen naar online thuiswerken.

Online werkt het beste als iedere deelnemer beschikt over een eigen computer met camera en microfoon en (thuis) verblijft in een rustige omgeving.

Zonder wrijving geen glans is het gezegde. Je verbonden voelen is wel een voorwaarde om wrijving tot glans om te vormen. Teambuilding helpt hierbij.

Op Te Werve Buiten is een perfecte sfeer, top corona proof voor teambuilding
Teambuildingsopdracht De Ballenfabriek is coronaproof mogelijk
teambuildingsoefeningen op anderhalve meter beschikbaar
met hoepels wordt de afstand op 1,5 meter coronaproof aangehouden

Neem direct en vrijblijvend contact op

Wij sluiten graag aan op uw vraag.

Voor een snelle vraag kunt u van 9.00 tot 21.00 uur bellen met 085-8787.005. Indien wij niet direct kunnen opnemen, wordt de oproep automatisch doorgeschakeld.

Door op de button ‘Prijsinformatie aanvragen’ te klikken krijgt u binnen 48 uur de investeringskosten per mail. Voor elke vraag hebben wij passende mogelijkheden.

De video laat u zes teambuildingsopdrachten zien die coronaproof worden aangeboden.

Deze opdrachtgevers uit de stad Groningen, Veendam, Winschoten, Hoogezand-Sappemeer, Appingedam, Delftszeil en de Eemshaven kozen voor Team4Teams. Wij zijn er trots op en blij mee.