Teambuilding Friesland corona proof

Teambuilding in Friesland corona proof

Onze teambuilding Friesland programma’s

De meest gekozen teamtrainingen in Friesland

Welkom in de wereld van serieuze teambuilding

Ondersteun uw team met teambuilding, het kan weer!

Veel collega's zien elkaar minder vaak.
Aandacht voor verbinding, korte lijntjes, transparantie, zichtbaar blijven, het zijn thema’s van deze tijd. Teambuilding en elkaar ontspannen en met diepgang ontmoeten ondersteunt de samenwerking en wordt enorm gewaardeerd.
En soms zijn er een paar teammomenten nodig. Om • de communicatie op elkaar af te stemmen, • een vermeende tegenstelling op tafel te leggen, • een sluimerend conflict te bespreken, • elkaar feedback te geven, • vertrouwen te vergroten.
Met maar één doel; de samenwerking prettiger en vloeiender maken en zo groei in de samenwerking bevorderen.
Met plezier naar je werk (ook al is dat vandaag thuis) ondersteunt met nieuwe teamprogramma's - veilig op 1,5 meter afstand - die luchtig, plezierig en met diepgang de teamontwikkeling versnellen.
Alles over corona proofPijl rechts icoon

Welk corona proof teambuildingsaanbod past bij uw vraag?

Teambuilding icoon

Teambuilding

Klok icoon 3 uur
 • Veilig en Corona proof
 • Plezier en ontspanning
 • Vooral (graag) buiten
 • Uitdagend en verrassend
 • Ervarend leren
 • Enthousiaste instructeurs
TeambuildingPijl rechts icoon
Teamtraining icoon

Teamtraining

Klok icoon vanaf 1 dagdeel
 • Plezier en diepgang
 • Teamversterkend
 • Veel afwisseling
 • Communicatie en feedback
 • Kundige teamtrainers
 • Ook 3 x 3 uur online
Communicatie verbeteren Pijl rechts icoon
Teamcoaching icoon

Samenwerken

Klok icoon vanaf 4 dagdelen
 • Periodiek onderhoud voor teams
 • Verbetering werksfeer
 • Positief en toekomstgericht
 • Gericht op resultaten
 • Ervaren teamcoaches
 • Ideale mix van online en live
Samenwerking verbeteren Pijl rechts icoon

Locaties voor Teambuilding Friesland

Dit zijn de locaties waar wij graag komen!

Team4Teams reist door het hele land

Onze begeleiders kunnen online en op bijna elke locatie aan de slag. Teambuilding Friesland is zowel in-company als op een verblijfslocatie mogelijk. Met vertegenwoordigers in Heerenveen en Leeuwarden voor trainingen in Friesland zit u eerste rang. Bel ons gerust voor een afspraak.

Teamtraining coronaproof buiten mogelijk
Teambuilding met een foodtruck in de natuur!

Wilt u back to basics?

Teamtrainers van Team4Teams kunnen aan de slag op elke locatie met een ruime zaal en een beschut grasveld. Dat kan dus ook bij een recreatieplas of Scoutinglocatie. De zelfverzorging is dan meteen een mooie teamoefening.

Waarom Teambuilding bij Team4Teams?

Veelgestelde vragen:

Is teambuilding vanwege corona wel veilig mogelijk?

Teambuilding is op 1,5 meter afstand en met gezonde teamleden veilig mogelijk. Buiten in de open lucht en binnen in een lege fabriekshal of ruime, professioneel geventileerde zaal. 

We houden ons strikt aan de richtlijnen van de overheid en sluiten ook aan bij de (extra) wensen van uw organisatie en de deelnemers.

Wij hebben nieuwe teambuildingsopdrachten zo ontworpen dat de teamleden de opdracht alleen goed kunnen uitvoeren als ze minimaal 1,5 meter afstand houden. Op de pagina ‘teambuildingsopdrachten coronaproof’ kunt u in zes korte video’s zien hoe dat er in de praktijk uitziet.

We volgen de ontwikkelingen rond Covid-19 op de voet en passen onze werkwijze zo nodig direct aan. Op onze coronapagina vindt u alle actuele informatie in een wekelijkse update. Alleen door samen te werken krijgen we corona onder controle.

Hebben jullie in Friesland eigen locaties?

Team4Teams heeft zelf geen verblijfslocaties.

We bevelen goede locaties bij u aan, passend bij uw budget. 

Een scoutinglocatie of sportclub met een foodtruck kan natuurlijk ook. Wellicht heeft iemand in uw team daar contact mee.

Wat wij nodig hebben is een ruim, in de luwte gelegen grasveld, of een grote lege fabriekshal of professioneel coronaproof geventileerde (gym)zaal.

Hier vindt u een overzicht van de locaties die wij aanbevelen. Wacht niet te lang als u hiernaar op zoek bent, want doordat mensen in de zaal op afstand moeten blijven zijn grotere zalen moeilijk te vinden.

Kan iedereen meedoen?

Bij de keuze van de teambuildingsoefeningen staat voorop dat iedereen kan meedoen. Iedereen is lid van het team en krijgt dus een rol. Buiten kunnen sportieve teams kiezen voor fysiek uitdagende opdrachten. Maar we hebben ook uitdagende opdrachten die u in een ruime, goed geventileerde zaal zittend of blind kunt doen. Overleg vooraf stelt ons in staat om goed af te stemmen op de groep.

Ook zijn er online mogelijkheden voor thuiswerkers om het gevoel van verbondenheid te versterken.

Welke scholing hebben jullie begeleiders?

Al onze begeleiders zijn HBO of universitair geschoold. We begeleiden teams met:

 • Junior instructeurs, zij begeleiden enthousiast een vooraf afgesproken programma. Een goede keuze als plezier en elkaar beter leren kennen voorop staan.
 • Kundige teamtrainers zijn daarnaast ook vaardig in het bespreekbaar maken van gewenst gedrag. Wat helpt en wat helpt niet? 
 • Ervaren teamcoaches kunnen ook een teamproces zichtbaar maken en zijn in staat om ter plekke teambuildingsopdrachten daarop af te stemmen. Reflecties maken dat uw team tot teamgroei wordt uitgedaagd.
Wat kunnen jullie ons team leveren?

Team4Teams verzorgt programma’s om de samenwerking in en tussen teams op een hoger plan te brengen. Dit doen wij buiten, (deels) online en binnen. Daarmee ondersteunen we een – stap voor stap – groeiproces naar een betere samenwerking. Letterlijk: team-building. Plezier hebben bij onze activiteiten is daarnaast een belangrijk kenmerk:positiviteit helpt om veranderingen in gang te zetten.

Met de teambuildingsopdrachten maken wij zichtbaar hoe de groep functioneert. De gesprekken daarover dragen bij aan teamgroei. Hoe vaker u er op het werk op terugkomt, des te effectiever is de teamactiviteit.

Teambuilding Friesland:

Wij bieden korte activiteiten, met sfeerverbetering als resultaat en dagactiviteiten die ook een inhoudelijke bijdrage leveren in de samenwerking. Soms is een team daar nog niet aan toe. Dan begeleiden we het team enkele teamactiviteiten achter elkaar. Meer duur = meer teamgroei.

De vervolgactiviteiten ‘borgen’ de nieuwe teamspirit. Borgen is essentieel. Elkaar effectief kunnen aanspreken, waarbij het rendement van de teamacties toeneemt, is het uiteindelijke doel van onze ondersteuning.

Verzorgen jullie ook online teamtrainingen?

Teams raken steeds beter gewend aan online werken. Een moment samen stilstaan bij de samenwerking kan daarmee ook perfect online.

 • Eén begeleider begeleidt optimaal tot 12 deelnemers.
 • Is het team groter, dan adviseren we een extra begeleider toe te voegen, zodat elke break-out subgroep voldoende begeleiding krijgt.
 • De afwisselende aantrekkelijke sessies duren bij voorkeur 3 uur. U zult verbaasd zijn welke impact dit geeft.

Alle live teamtrainingen hebben een online versie, ideaal als u aan de slag wilt en uw team verspreidt (thuis, door heel Nederland of internationaal) gehuisvest is. We sluiten aan bij het platform voor videobellen dat u in uw organisatie graag gebruikt. Online is tot 50% goedkoper: u heeft namelijk geen locatiekosten, reiskosten en reistijd.

Online werkt het beste als iedere deelnemer beschikt over een eigen computer met camera en microfoon en (thuis) verblijft in een rustige omgeving.

Teambuildingsopdracht De Ballenfabriek is coronaproof mogelijk
teambuildingsoefeningen op anderhalve meter beschikbaar
met hoepels wordt de afstand op 1,5 meter coronaproof aangehouden
coronaproof bezig met communicatie is op 1,5 meter mogelijk
Feedback geven en ontvangen kan live en online gegeven worden
teambuilding online is aantrekkelijk voor teams op afstand van elkaar

Neem direct en vrijblijvend contact op

Wij sluiten graag aan op uw vraag.

Voor een snelle vraag kunt u direct bellen met 085-8787.005 van 09.00 tot 21.00 uur. Indien wij niet direct kunnen opnemen, wordt de oproep automatisch doorgeschakeld.

Via de button ‘Prijsinformatie aanvragen’ krijgt u per mail inzicht in de investeringskosten. Voor elk budget zijn er mogelijkheden.

Deze twee video’s laten u teambuildingsopdrachten zien die corona proof binnen en buiten worden aangeboden.

Opdrachtgevers uit Leeuwarden, Drachten Heerenveen, Bolsward, Sneek en Harlingen in Friesland gingen u voor.

Wij zijn er trots op en blij mee.