Teambuilding in Friesland corona proof

Welkom in de wereld
van serieuze teambuilding

Welk coronaproof teambuildingsaanbod past bij uw vraag?

Coronaproof online, binnen en buiten!

Collega's zien elkaar minder vaak. Teambuilding en elkaar ontmoeten (online, binnen of buiten) met als thema de samenwerking verbeteren, wordt enorm gewaardeerd. Coronaproof, met teamopdrachten waardoor op 1,5 meter afstand meedoen natuurlijk aanvoelt. De teamspirit weer live en buiten ervaren: het kan!

Alles over coronaproofPijl rechts icoon Teambuilding buiten met busvervoerPijl rechts icoon
Teambuilding icoon

Teambuilding

Klok icoon vanaf 1,5 uur
 • Veilig en Corona proof
 • Plezier en ontspanning
 • Vooral (graag) buiten
 • Uitdagend en verrassend
 • Ervarend leren
 • Enthousiaste instructeurs

TeambuildingPijl rechts icoon

Teamtraining icoon

Teamtraining

Klok icoon vanaf 1 dagdeel
 • Ook 5 x 2 uur online
 • Plezier en diepgang
 • Teamversterkend
 • Veel afwisseling
 • Communicatie en feedback
 • Kundige teamtrainers

Communicatie verbeteren Pijl rechts icoon

Teamcoaching icoon

Samenwerken

Klok icoon vanaf 4 dagdelen
 • Ideale mix van online en live
 • Periodiek onderhoud voor teams
 • Verbetering werksfeer
 • Positief en toekomstgericht
 • Gericht op resultaten
 • Ervaren teamcoaches

Samenwerking verbeteren Pijl rechts icoon

Onze programma’s

De meest gekozen trainingen in Friesland

Locaties voor Teambuilding Friesland

Dit zijn de locaties waar wij graag komen!

Team4Teams reist door het hele land

Onze begeleiders kunnen online en op bijna elke locatie aan de slag. Teambuilding Friesland is zowel in-company als op een verblijfslocatie mogelijk. Met vertegenwoordigers in Heerenveen en Leeuwarden voor trainingen in Friesland zit u eerste rang. Bel ons gerust voor een afspraak.

Team Building is online en corona proof mogelijk
Teambuilding met een foodtruck in de natuur!

Wilt u back to basics?

Teamtrainers van Team4Teams kunnen aan de slag op elke locatie met een ruime zaal en een beschut grasveld. Dat kan dus ook bij een recreatieplas of Scoutinglocatie. De zelfverzorging is dan meteen een mooie teamoefening.

Waarom Teambuilding bij Team4Teams?

Uw ervaring staat centraal

Teambuilding bij Team4Teams is geen activiteit, maar een proces. Het team staat centraal, de activiteiten zijn een hulpmiddel.

Natuurlijk zijn de opdrachten aantrekkelijk en leuk om te doen. Maar we kiezen ze met zorg: wat heeft dit team op dit moment nodig om verder te komen? Wat speelt er, waar wil het team aan werken, wat wil je onderzoeken? Vertrouwen? Creativiteit? Doorzettingsvermogen? Omgaan met competitie?

De kracht van de opdrachten zit in de ervaring en de reflectie. Als het team dat wil, sluiten we af met een vertaalslag naar de werksituatie.

Iedereen kan meedoen

Wij werken zowel online als buiten en binnen. We hebben fysiek uitdagende oefeningen, maar ook oefeningen die je aan tafel kunt doen. Zo bieden we maatwerk voor elke groep. Overleg vooraf stelt ons in staat om goed af te stemmen op de groep.

Begeleiding op drie niveaus

Een junior instructeur kan enthousiast een vooraf afgesproken programma uitvoeren en begeleiden. Een goede keuze als plezier voorop staat.

Een kundige teamtrainer is daarnaast ook vaardig in het bespreekbaar maken van gewenst gedrag. Wat helpt en wat helpt niet? 

Een ervaren teamcoach kan ook de teamprocessen zichtbaar maken en is in staat om ter plekke opdrachten daarop af te stemmen. Reflecties maken dat uw team tot teamgroei wordt uitgedaagd.

Hoe werken jullie online?

Online werken we met een begeleider en een technicus. Een sessie duurt tussen 1 en 2 uur.

De technicus legt contact met iedere deelnemer, checkt de beeldverbinding en ondersteunt. Een technicus zet opdrachten klaar en begeleidt bij het invullen van een poll of Word Cloud. Dat zorgt voor snelheid en afwisseling in een sessie.

Is het team groter dan 8 tot 12 deelnemers, dan adviseren we een extra begeleider, zodat elke break-out voldoende begeleiding krijgt.

We sluiten aan bij het platform dat u in uw organisatie graag gebruikt, zoals Microsoft Teams, Facetime, Skype, Zoom, o.i.d. Daarnaast gebruiken we graag Mentimeter voor polls en Miro voor online overleg, of sluiten aan bij een programma dat u al online gebruikt.

U hoeft zich nergens op te abonneren, niemand hoeft een app te installeren op computer of mobiel. Wat uw teamleden nodig hebben is toegang tot een browser.
Online werkt het beste als iedere deelnemer beschikt over een eigen computer met camera en microfoon en verblijft in een rustige omgeving.

Team Building is online en corona proof mogelijk
Training teambuilding met reflectie 8 uur
Teambuilding Almere

Neem direct en vrijblijvend contact op

Wij sluiten graag aan op uw vraag.

Voor een snelle vraag kunt u direct bellen met 085-8787.005 van 09.00 tot 21.00 uur. Indien wij niet direct kunnen opnemen, wordt de oproep automatisch doorgeschakeld.

Via de button ‘Prijsinformatie aanvragen’ krijgt u per mail inzicht in de investeringskosten. Voor elk budget zijn er mogelijkheden.

Werkt u in Friesland en bent u op zoek naar
teambuilding voor uw medewerkers?

Klanten uit Friesland weten wat het oplevert om teambuilding bij Team4Teams te volgen.

Deze opdrachtgevers kozen voor Team4Teams, we zijn er trots op en blij mee.