Teambuilding in Ede en Veenendaal corona proof

Welkom in de wereld
van serieuze teambuilding

Welk coronaproof teambuildingsaanbod past bij uw vraag?

Coronaproof online, binnen en buiten!

Collega's zien elkaar minder vaak. Teambuilding en elkaar ontmoeten (online, binnen of buiten) met als thema de samenwerking verbeteren, wordt enorm gewaardeerd. Coronaproof, met teamopdrachten waardoor op 1,5 meter afstand meedoen natuurlijk aanvoelt. De teamspirit weer live en buiten ervaren: het kan!

Alles over coronaproofPijl rechts icoon Teambuilding buiten met busvervoerPijl rechts icoon
Teambuilding icoon

Teambuilding

Klok icoon vanaf 1,5 uur
 • Veilig en Corona proof
 • Plezier en ontspanning
 • Vooral (graag) buiten
 • Uitdagend en verrassend
 • Ervarend leren
 • Enthousiaste instructeurs

TeambuildingPijl rechts icoon

Teamtraining icoon

Teamtraining

Klok icoon vanaf 1 dagdeel
 • Ook 5 x 2 uur online
 • Plezier en diepgang
 • Teamversterkend
 • Veel afwisseling
 • Communicatie en feedback
 • Kundige teamtrainers

Communicatie verbeteren Pijl rechts icoon

Teamcoaching icoon

Samenwerken

Klok icoon vanaf 4 dagdelen
 • Ideale mix van online en live
 • Periodiek onderhoud voor teams
 • Verbetering werksfeer
 • Positief en toekomstgericht
 • Gericht op resultaten
 • Ervaren teamcoaches

Samenwerking verbeteren Pijl rechts icoon

Onze programma’s

De meest gekozen trainingen in Ede en Veenendaal

Locaties voor Teambuilding Ede en Veenendaal

Dit zijn de locaties waar wij graag komen!

Team4Teams reist door het hele land

Onze begeleiders kunnen online en op bijna elke locatie buiten en binnen coronaproof aan de slag. Teambuilding Ede en Veenendaal is zowel in-company als op een verblijfslocatie mogelijk. Wij hebben een vertegenwoordiger in uw regio. Bel ons gerust voor een afspraak.

teambuilding is buiten covid-19 proof mogelijk
Teambuilding met een foodtruck in de natuur!

Wilt u back to basics?

Teamtrainers van Team4Teams kunnen aan de slag op elke locatie met een ruime zaal en een beschut grasveld. Dat kan dus ook bij een recreatieplas of Scoutinglocatie met een foodtruck bijvoorbeeld.
Of in een groepsaccommodatie met zelfverzorging. Samen de catering organiseren is dan meteen een mooie teamoefening.

Veelgestelde vragen

Is teambuilding buiten eigenlijk wel veilig in verband met corona?

Teambuilding is buiten op 1,5 meter afstand met gezonde teamleden veilig mogelijk. Ook binnen is mogelijk in een lege fabriekshal of ruime, met buitenlucht geventileerde zaal. 

 • We houden ons aan de richtlijnen van de overheid en sluiten ook aan bij de (extra) wensen van uw organisatie en de deelnemers.
 • Wij hebben nieuwe teambuildingsopdrachten zo ontworpen dat 1,5 meter afstand houden heel natuurlijk aanvoelt.
 • Binnen gebruiken we een ruime zaal, met goede ventilatie en doen we het fysiek rustig aan. De opdrachten zijn vooral gericht op creatief, out of the box en optimaal samenwerken. Laat u verrassen.

Op de pagina ‘teambuildingsopdrachten coronaproof’ kunt u in zes korte video’s zien hoe dat er in de praktijk buiten uitziet.

Op onze Covid-19-pagina vindt u alle actuele informatie in een wekelijkse update. We volgen de ontwikkelingen rond de SARS-CoV-2 pandemie op de voet en passen onze werkwijze zo nodig direct aan.

Hebben jullie in de regio Ede - Veenendaal ook buitenlocaties?

Team4Teams heeft zelf geen verblijfslocaties. Wij bevelen goede locaties bij u aan, passend bij uw wensen en budget. Hier vindt u locaties waar wij teambuilding 100% buiten kunnen aanbieden.

Een scoutinglocatie of sportclub met een foodtruck kan natuurlijk ook. Wellicht heeft iemand in uw team daar contact mee. Of op basis van zelfverzorging in een groepsaccommodatie. Op zich al een mooie teamopdracht.

Wat wij nodig hebben is een ruim, in de luwte gelegen grasveld.

Binnen kan ook. Hier vindt u een overzicht van de locaties die wij aanbevelen voor het geval u naar een verblijfsruimte binnen zoekt. Wacht niet te lang als u hiernaar op zoek bent, grotere zalen zijn op dit moment zeer in trek en dus moeilijk te vinden.

Kan iedereen meedoen?

Bij de keuze van de oefeningen staat voorop dat iedereen kan meedoen. Iedereen is lid van het team en krijgt dus een rol. Sportieve teams kunnen kiezen voor fysiek uitdagende opdrachten. Maar we hebben ook geweldige opdrachten die teamleden bijvoorbeeld zittend of blind kunnen doen. Teambuilding is geschikt voor junior- en seniormedewerkers. Voor mensen met een medische indicatie en een handicap.

Overleg vooraf stelt ons in staat om goed af te stemmen op de groep.

Welke achtergrond hebben jullie begeleiders?

Al onze begeleiders zijn HBO of universitair geschoold.

 • Onze instructeurs zijn jong en enthousiast. Zij bieden activiteiten aan waarmee een groep met plezier op een zo hoog mogelijk niveau kan samenwerken.

Met als doel: elkaar op een nieuwe manier leren kennen.

 • Kundige teamtrainers richten zich op het groepsproces en het leren van communicatievaardigheden.

Het team staat daarbij centraal, de oefeningen zijn een hulpmiddel.

 • Ervaren teamcoaches doorlopen met een team een traject. Zij maken knopen in de samenwerking zichtbaar en bespreekbaar.

Vaste patronen kunnen door een team met een teamcoach worden bijgesteld, waardoor nieuwe energie vrijkomt.

Wat kunnen jullie een team leveren?

Team4Teams verzorgt programma’s om de samenwerking in en tussen teams op een hoger plan te brengen. Dit doen wij online, buiten en binnen. Wij ondersteunen teams om – stap voor stap – in een groeiproces de samenwerking te verbeteren. Letterlijk: team-building. Plezier hebben bij onze activiteiten is een belangrijk kenmerk, positiviteit ondersteunt veranderingen.

Met de teamopdrachten maken wij zichtbaar hoe de groep functioneert. De gesprekken daarover dragen bij aan teamgroei. Hoe vaker u er op het werk op terugkomt, des te effectiever is de activiteit.

We spreken over

 • korte activiteiten, met sfeerverbetering als resultaat,
 • dagactiviteiten die ook een inhoudelijke bijdrage leveren in de samenwerking en die deelnemers uitdagen om daarmee aan de slag te gaan.

Soms zit de samenwerking op slot. Dan begeleiden we het team meerdere malen achter elkaar. Dan zien we ook de meeste teamgroei.

 • Een vervolgactiviteit ‘borgt’ de nieuwe teamspirit. Een team kan veel zelf. Zodra er positieve energie stroomt zijn wij niet meer nodig. Daarnaast; een nieuwe taal leer je niet in een middag, goed samenwerken vraagt oefening.

Elkaar effectief kunnen aanspreken, waarbij het rendement toeneemt is het uiteindelijke doel van onze ondersteuning.

Begeleiden jullie ook online?

Teams raken steeds beter gewend aan online werken. Een moment samen stilstaan bij de samenwerking kan daarmee ook perfect online. Er zijn twee voorwaarden om online succesvol te zijn: korte sessies (nooit langer dan 2 uur) en regelmatig herhalen, steeds met een aanvullend thema.

Online werkt het beste als iedere deelnemer beschikt over een eigen computer met camera en microfoon en (thuis) verblijft in een rustige omgeving.

met hoepels wordt de afstand op 1,5 meter coronaproof aangehouden
teambuildingsoefeningen op anderhalve meter beschikbaar
Teambuildingsopdracht De Ballenfabriek is coronaproof mogelijk

Neem direct en vrijblijvend contact op

Wij sluiten graag aan op uw vraag.

U kunt ons van 09.00 tot 21.00 uur bellen op 085-8787.005. Indien wij niet meteen kunnen opnemen, wordt de oproep automatisch doorgeschakeld.

Voor het overzicht van de investeringskosten kunt u klikken op de button ‘Prijsinformatie aanvragen’. U ontvangt dan per mail een prijsopgave. Wij denken graag met u mee.

De video laat u zes teambuildingsopdrachten zien die corona proof worden aangeboden.

Opdrachtgevers uit o.a. Barneveld, Bennekom, Ede, Veenendaal en Wageningen, kozen voor Team4Teams. Wij zijn er trots op en blij mee.