Teambuilding Dordrecht corona proof

Teambuilding in Dordrecht corona proof

Onze teambuilding Dordrecht programma’s

De meest gekozen teamtrainingen in Dordrecht

Welkom in de wereld van serieuze teambuilding

Ondersteun uw team met teambuilding, het kan weer!

Veel collega's zien elkaar minder vaak.
Aandacht voor verbinding, korte lijntjes, transparantie, zichtbaar blijven, het zijn thema’s van deze tijd. Teambuilding en elkaar ontspannen en met diepgang ontmoeten ondersteunt de samenwerking en wordt enorm gewaardeerd.
En soms zijn er een paar teammomenten nodig. Om • de communicatie op elkaar af te stemmen, • een vermeende tegenstelling op tafel te leggen, • een sluimerend conflict te bespreken, • elkaar feedback te geven, • vertrouwen te vergroten.
Met maar één doel; de samenwerking prettiger en vloeiender maken en zo groei in de samenwerking bevorderen.
Met plezier naar je werk (ook al is dat vandaag thuis) ondersteunt met nieuwe teamprogramma's - veilig op 1,5 meter afstand - die luchtig, plezierig en met diepgang de teamontwikkeling versnellen.
Alles over corona proofPijl rechts icoon

Welk corona proof teambuildingsaanbod past bij uw vraag?

Teambuilding icoon

Teambuilding

Klok icoon 3 uur
 • Veilig en Corona proof
 • Plezier en ontspanning
 • Vooral (graag) buiten
 • Uitdagend en verrassend
 • Ervarend leren
 • Enthousiaste instructeurs
TeambuildingPijl rechts icoon
Teamtraining icoon

Teamtraining

Klok icoon vanaf 1 dagdeel
 • Plezier en diepgang
 • Teamversterkend
 • Veel afwisseling
 • Communicatie en feedback
 • Kundige teamtrainers
 • Ook 3 x 3 uur online
Communicatie verbeteren Pijl rechts icoon
Teamcoaching icoon

Samenwerken

Klok icoon vanaf 4 dagdelen
 • Periodiek onderhoud voor teams
 • Verbetering werksfeer
 • Positief en toekomstgericht
 • Gericht op resultaten
 • Ervaren teamcoaches
 • Ideale mix van online en live
Samenwerking verbeteren Pijl rechts icoon

Locaties voor Teambuilding Dordrecht

Dit zijn de locaties waar wij graag komen!

Team4Teams reist door het hele land

Teambuilding Dordrecht is zowel online, in-company als op een verblijfslocatie mogelijk. Onze medewerkers kunnen op bijna elke locatie aan de slag. Met een vertegenwoordiger in Dordrecht voor trainingen in Zuid-Holland zit u eerste rang. Bel ons gerust voor een afspraak.

Teamtraining coronaproof buiten mogelijk
Teambuilding met een foodtruck in de natuur!

Wilt u back to basics?

Teamtrainers van Team4Teams kunnen aan de slag op elke locatie met een ruime zaal en een beschut grasveld. Dat kan dus ook bij een recreatieplas of Scoutinglocatie. De zelfverzorging is dan meteen een mooie teamoefening.

Waarom Teambuilding bij Team4Teams?

Is teambuilding vanwege corona eigenlijk wel verstandig en veilig?

Teambuilding is op 1,5 meter afstand met gezonde teamleden veilig mogelijk. Buiten in de open lucht en binnen in een lege fabriekshal of ruime, professioneel met buitenlucht geventileerde zaal. 

 • We houden ons aan de richtlijnen van de overheid en sluiten ook aan bij de (extra) wensen van uw organisatie en de deelnemers.
 • Wij hebben nieuwe teambuildingsopdrachten zo ontworpen dat de teamleden de opdracht alleen kunnen uitvoeren zolang zij 1,5 meter afstand houden.
 • Binnen gebruiken we een ruime zaal met goede ventilatie en doen we het fysiek rustig aan. De opdrachten zijn vooral gericht op creatief, out of the box en optimaal samenwerken.

Op de pagina ‘teambuildingsopdrachten coronaproof’ kunt u in zes korte video’s zien hoe dat er in de praktijk buiten uitziet.

Op onze Covid-19-pagina vindt u alle actuele informatie in een wekelijkse update. We volgen de ontwikkelingen rond de SARS-CoV-2 pandemie op de voet en passen onze werkwijze zo nodig direct aan.

 

Zijn er in Dordrecht ook geschikte buitenlocaties voor teambuilding coronaproof?

Team4Teams heeft haar hoofdkantoor dicht bij Dordrecht in Woudrichem, maar heeft zelf geen trainingslocaties.

We bevelen goede locaties bij u aan, passend bij uw wensen en budget. Hier vindt u locaties waar wij teambuilding 100% buiten kunnen aanbieden.

Een scoutinglocatie of sportclub met een foodtruck kan natuurlijk ook. Wellicht heeft iemand in uw team daar contact mee. Een groepsaccommodatie met zelfverzorging is voor ons al genoeg en bespaart u kosten, terwijl het teamgevoel net zo goed wordt vergroot.

Wat wij nodig hebben is een ruim, in de luwte gelegen grasveld.

Hier vindt u een overzicht van de locaties die wij aanbevelen voor het geval u naar een verblijfsruimte binnen zoekt. Wacht niet te lang met reserveren, grotere zalen zijn momenteel zeer in trek.

Kan iedereen meedoen?

Ja. Bij de keuze van de oefeningen staat voorop dat iedereen kan meedoen. Iedereen is lid van het team en krijgt dus een rol. Sportieve teams kunnen buiten kiezen voor fysiek uitdagende opdrachten. Maar we hebben ook geweldige opdrachten die teamleden bijvoorbeeld zittend of blind kunnen doen, geschikt voor elk team om, zolang corona speelt, binnen te doen. Teambuilding is geschikt voor junior- en seniormedewerkers. Voor mensen met een medische indicatie en een handicap.

Overleg vooraf stelt ons in staat om goed af te stemmen op de groep

Wat is de achtergrond van jullie begeleiders?

Al onze medewerkers zijn HBO of universitair geschoold.

 • Een junior instructeur kan enthousiast een vooraf afgesproken programma uitvoeren en begeleiden. Een goede keuze als plezier voorop staat.
 • Een kundige teamtrainer is daarnaast ook vaardig in het bespreekbaar maken van gewenst gedrag. Wat helpt en wat helpt niet? 
 • Een ervaren teamcoach kan de teamprocessen zichtbaar maken en is in staat om ter plekke opdrachten daarop af te stemmen. Reflecties maken dat uw team tot teamgroei wordt uitgedaagd. 

In een prijsopgave ziet u straks wat de inzet van deze drie soorten begeleiders aan investering vraagt.

Hoe gaan jullie te werk?

Onze trainingen hebben een praktische insteek. Zelf ervaren staat centraal, ervaringsleren noemen we dat. Met elkaar ervaren wat samenwerken in het hier en nu kan doen zorgt voor gelijktijdigheid, verbinding en begrip. Het is inspirerend om zo samen te werken aan een gezamenlijk doel. 

Tijdens het uitvoeren van aantrekkelijke teamopdrachten ervaart u ter plekke (of online) hoe de samenwerking verloopt. Wij doen dat met activiteiten die eenvoudig lijken, tot de opdracht start. Dan is een optimale samenwerking nodig om succes te bereiken. Daarover raakt u als vanzelf in gesprek.

Dat kan ook online. Laat u verrassen.

Wat kunnen jullie een team leveren?

Team4Teams verzorgt programma’s om de samenwerking in en tussen teams op een hoger plan te brengen. Dit doen wij online, buiten en binnen. Wij ondersteunen – stap voor stap – een groeiproces naar betere samenwerking. Letterlijk: team-building. Plezier is bij onze activiteiten een belangrijk kenmerk, positiviteit helpt om veranderingen die nodig zijn ook echt te realiseren.

Met de teamopdrachten maken wij zichtbaar hoe de groep functioneert. De gesprekken daarover dragen bij aan teamgroei. Hoe vaker u er op het werk op terugkomt, des te effectiever is de activiteit.

Teambuilding Dordrecht:

 • Korte activiteiten, met sfeerverbetering als resultaat,
 • Dagactiviteiten die ook een inhoudelijke bijdrage leveren in de samenwerking en die deelnemers uitdagen om daarmee aan de slag te gaan.
 • Een teamtrainingsaanbod duurt drie dagen, verdeeld over een half jaar en is beschikbaar in 4, 6 en 8 uur per sessie.

Soms is een team daar nog niet aan toe. Dan begeleiden we het team enkele keren achter elkaar. Dan zien we ook de meeste teamgroei.

 • De vervolgactiviteiten ‘borgen’ de nieuwe teamspirit. Elkaar effectief kunnen aanspreken, waarbij het rendement van de teamacties toeneemt, is het uiteindelijke doel van onze ondersteuning
Begeleiden jullie teamtrainingen ook online?

Teams raken steeds beter gewend aan online werken. Een moment samen stilstaan bij de samenwerking kan daarmee ook perfect online.

 • Eén begeleider begeleidt optimaal tot 8 deelnemers en maximaal tot 12.
 • Is het team groter dan (10 tot) 12 deelnemers, dan adviseren we een extra begeleider toe te voegen, zodat elke break-out subgroep voldoende begeleiding krijgt.
 • De afwisselende aantrekkelijke sessies duren bij voorkeur 3 uur. U zult verbaasd zijn welke impact dit geeft.

Alle live teamtrainingen hebben een online versie, ideaal als u aan de slag wilt en uw team verspreidt (thuis of internationaal) gehuisvest is. We sluiten aan bij het platform voor videobellen dat u in uw organisatie graag gebruikt. Online is effectief, kostenbewust (tot 50% goedkoper: u heeft geen locatiekosten, reiskosten en reistijd).

Online werkt het beste als iedere deelnemer beschikt over een eigen computer met camera en microfoon en (thuis) verblijft in een rustige omgeving.

teambuildingsoefeningen op anderhalve meter beschikbaar
Teambuildingsopdracht De Ballenfabriek is coronaproof mogelijk
met hoepels wordt de afstand op 1,5 meter coronaproof aangehouden
teambuilding online is aantrekkelijk voor teams op afstand van elkaar
coronaproof bezig met communicatie is op 1,5 meter mogelijk
Feedback geven en ontvangen kan live en online gegeven worden

Neem direct en vrijblijvend contact op

Wij sluiten graag aan op uw vraag.

Voor een snelle vraag kunt u bellen met 085-8787.005 van 09.00 tot 21.00 uur. Indien wij niet direct kunnen opnemen, wordt de oproep automatisch doorgeschakeld.

Door op de button ‘Prijsinformatie aanvragen’ te klikken krijgt u binnen 48 uur de investeringskosten per mail. Voor elke vraag zijn er mogelijkheden.

De video laat u zes teambuildingsopdrachten zien die corona proof in de regio Dordrecht worden aangeboden.

Deze opdrachtgevers uit Alblasserdam, Dordrecht, Ridderkerk, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam kozen voor Team4Teams.

Wij zijn er trots op en blij mee!