Teambuilding Doetinchem corona proof

Teambuilding Zwolle corona proof

De meest gekozen teambuildingsprogramma’s in Doetinchem

 

Welkom in de wereld van serieuze teambuilding

Ondersteun uw team met teambuilding, Covid-proof, omdat veilig werken telt!

Veel collega's zien elkaar minder vaak. Aandacht voor verbinding, korte lijntjes, transparantie, zichtbaar blijven, het zijn thema’s van deze tijd. Teambuilding en elkaar ontspannen en met diepgang ontmoeten ondersteunt de samenwerking en wordt enorm gewaardeerd.

Teamdoelen

Soms zijn er een paar teammomenten nodig. Om:• de communicatie (opnieuw) op elkaar af te stemmen, • een ervaren tegenstelling op tafel te leggen, • een sluimerend conflict te bespreken, • elkaar feedback te geven zodat iedereen er wat aan heeft, • vertrouwen te vergroten. Met maar één doel; de samenwerking prettiger en vloeiender maken en zo groei in de samenwerking te verbeteren.

Nieuwe energie

Met plezier naar je werk (ook al is dat vandaag thuis) ondersteunt met nieuwe teamprogramma's. Luchtig, plezierig en met diepgang de teamontwikkeling versnellen.
Alles over corona proofPijl rechts icoon

Welk corona proof teambuildingsaanbod past bij uw vraag?

Teambuilding icoon

Teambuilding

Klok icoon 3 uur
 • Veilig en Corona proof
 • Plezier en ontspanning
 • Vooral (graag) buiten
 • Uitdagend en verrassend
 • Ervarend leren
 • Enthousiaste instructeurs
TeambuildingPijl rechts icoon
Teamtraining icoon

Teamtraining

Klok icoon vanaf 1 dagdeel
 • Plezier en diepgang
 • Teamversterkend
 • Veel afwisseling
 • Communicatie en feedback
 • Kundige teamtrainers
 • Ook 3 x 3 uur online
Communicatie verbeteren Pijl rechts icoon
Teamcoaching icoon

Samenwerken

Klok icoon vanaf 4 dagdelen
 • Periodiek onderhoud voor teams
 • Verbetering werksfeer
 • Positief en toekomstgericht
 • Gericht op resultaten
 • Ervaren teamcoaches
 • Ideale mix van online en live
Samenwerking verbeteren Pijl rechts icoon

Locaties voor Teambuilding in Doetinchem

Dit zijn de locaties voor teambuilding in Doetinchem waar wij graag komen!

Team4Teams komt in het hele land

Onze begeleiders kunnen online en op bijna elke locatie aan de slag. Teambuilding in Doetinchem is zowel in-company als op een verblijfslocatie mogelijk.

Met een vertegenwoordiger in de Achterhoek zit u eerste rang. Bel ons gerust voor een afspraak.

teambuilding is buiten covid-19 proof mogelijk
Teambuilding met een foodtruck in de natuur!

Wilt u back to basics?

Teamtrainers van Team4Teams kunnen aan de slag op elke locatie met een ruime zaal en een beschut grasveld. Dat kan dus ook bij een recreatieplas of Scoutinglocatie. De zelfverzorging is dan meteen een mooie teamoefening.

Waarom Teambuilding bij Team4Teams?

Veel gestelde vragen:

Kunnen we in corona tijd in Doetinchem veilig aan teambuilding doen?

Coronaproof teambuilding

Waarschijnlijk heeft u zelf ook ervaren dat juist nu het extra waardevol is om te werken aan een effectief team. 

Teambuilding is met gezonde teamleden, buiten, op 1,5 meter afstand veilig mogelijk. Buiten in de open lucht en ook binnen in een grote lege fabriekshal of ruime geventileerde zaal zijn er mogelijkheden. 

 • Wij zorgen er altijd voor dat we ons aan de richtlijnen van de overheid houden. Daarnaast horen we graag wat uw specifieke wensen zijn en stemmen we samen af wat het beste bij u past.
 • Graag werken wij buiten. Buiten is er meer mogelijk binnen de richtlijnen van de overheid, maar nog steeds houden we ons aan de regels en vragen wij u om dat ook te doen.
 • Sinds de verspreiding van Covid-19 hebben wij veel nieuwe oefeningen ontwikkeld, die precies ontwikkeld zijn om effectief te zijn als er minimaal 1,5 meter afstand wordt gehouden van de ander.
 • Bij indoor locaties kunt u denken aan een heel grote zaal of een voormalige locatie in de industrie.

Elders op deze site ziet u in korte films ‘teambuildingsopdrachten corona proof’ hoe teambuilding in de praktijk in deze tijden eruit kan zien.

Ook hebben we een speciale Covid-19 sectie op onze site, die wij steeds bijwerken als de maatschappelijke situatie daarom vraagt. Wij volgen het nieuws en doen aanpassingen aan de gang van zaken waar nodig.

Hebben jullie voor teambuilding in Doetinchem wel geschikte locaties?

Geen locaties, wél aanbevelingen

Een commercieel sterk uitgangspunt van Team4Teams is dat we zelf geen verblijfslocaties hebben. Op deze manier hoeven wij alleen maar in rekening te brengen wat u verbruikt, in plaats van hoge kosten voor behoud en onderhoud van locaties.

Wij kunnen daardoor locaties aanbieden die precies aansluiten bij uw wensen, zowel financieel als wensen gericht op uw doelstelling. In deze link vindt u onze outdoor locaties voor teambuilding.

 • Organisaties en verenigingen zoals sportverenigingen en scouting, hebben vaak mogelijkheden, zoals de Starckenrodegroep in Winterswijk. Voor de catering kan dan bijvoorbeeld aan een foodtruck gedacht worden. Wij denken met u mee, maar misschien heeft u zelf ook suggesties.
 • Zolang we er een groot grasveld is dat (deels) in de schaduw ligt, kunnen we aan het werk.
Is dit geschikt voor iedereen in ons team?

Iedereen kan meedoen

Meedoen, dat is juist een van onze uitgangspunten. Iedereen die een rol heeft in het team, heeft ook een rol in de teambuilding. Daarbij maakt het niet uit of uw team uitmuntend sportief is of juist gekluisterd aan de bureaustoel. We kunnen de fysieke lat zo hoog leggen dat er voor iedereen een ‘stretch’ is, ongeacht fysieke mogelijkheden.

Zo hebben we teamoefeningen die door blinde deelnemers gedaan kunnen worden. Zittend, staand, we passen de opdrachten en uitkomsten zo aan dat iedereen erbij is.

Natuurlijk helpt het ons enorm als we vooraf overleggen welke medische, fysieke en psychische uitdagingen of bezwaren in uw team zijn. Zo kunnen wij ons goed voorbereiden en zorgen we ervoor dat iedereen profiteert van de teambuilding.

Wat is de achtergrond van jullie trainers?

Enthousiast én deskundig

Onze trainers zijn minimaal op HBO of WO niveau opgeleid in relevante gebieden.

Kenmerkend voor onze instructeurs is dat ze gedreven en enthousiast zijn. Zo borgen ze een prettige sfeer waarin er plezierig, veilig en op hoog niveau wordt samengewerkt. We zien bijvoorbeeld dat teams dankzij onze begeleiders elkaar op een heel andere manier leren kennen.

Onze trainers zijn ook specialisten in groepsprocessen. Blinde vlekken die in het team allang niet meer worden gezien, onzichtbare afstanden die zo gegroeid zijn, belemmeringen die in de weg kunnen zitten, worden door onze trainers opgemerkt en gebruikt in reflectie om het team te versterken. De oefeningen zijn daarvoor het ideale middel om inzicht te krijgen.

Ook hebben we ervaren teamcoaches, die met een team een traject doorlopen. Een ‘vastzittend’ team kan zo weer in beweging worden gebracht, een goed functionerend team kan een excellent functionerend team worden. In de ontwikkeling van teams worden altijd fases doorlopen, onze teamcoaches kunnen deze zichtbaar maken zodat het team verder komt.

Wat gaat mijn team door jullie bereiken?

Begeleiding op maat

Team4Teams biedt begeleiding op maat. Het bouwen van een team gaat niet over één nacht ijs, maar is een zaak van zorgvuldige ontwikkeling. We werken aan het scheppen van voorwaarden voor groei en ontwikkeling. Juist daarop zijn onze programma’s gericht; om samenwerking naar een hoger niveau te brengen.

Wij werken daarbij vanuit een positieve sfeer omdat dit enorm bijdraagt aan dat proces,. Het is aangetoond dat mensen veel meer leren wanneer ze gestimuleerd worden en juist minder wanneer er stress ontstaat.

We bieden activiteiten en opdrachten waarbij het heel duidelijk wordt wat het proces is in het team. Dan reflecteren en bespreken we hoe het team kan groeien. Natuurlijk staat of valt het succes ook met opvolging en borging als u terug bent op de werkvloer, blijvende afspraken voor de toekomst maken een teambuilding effectief.

Wij bieden:

 • Kortdurende activiteiten, waarin bijvoorbeeld de sfeer van het team versterkt wordt
 • Dagprogramma’s met een versterking voor samenwerken
 • Trajecten waarbij we eerst een diagnose stellen om te kijken waar er de meeste winst te behalen valt. Dan kun je denken aan een intake gesprek met één of meerdere deelnemers, of een voorbereidende opdracht. Bij trajecten worden de grootste resultaten geboekt.
 • Vervolgsessies zijn bedoeld om ervoor te zorgen dat je niet zomaar overgaat tot ‘de orde van de dag’. Het vasthouden van wat bereikt is, vraagt ook aandacht. En wat je aandacht geeft, groeit. Bij deze vorm van borging zien we een hoger rendement.
Zijn er ook online mogelijkheden?

Zeker!

Sinds maart 2020 bevindt de wereld zich in een pandemische situatie. Gezondheid wordt boven verbinding gesteld en we hebben allemaal moeten leren schakelen. Toch hebben we ook mogen ontdekken dat er nieuwe mogelijkheden en creativiteit worden aangeboord. We zien verbinding op nieuwe manieren, ook online.

Om succesvolle online sessies te begeleiden, hanteren wij drie richtlijnen;

 • Energieke sessies zijn kort (maximaal 2 uur)
 • Inspiratie door te wisselen met thema’s zorgt voor draagvlak
 • Effectief is het als het met regelmaat herhaald wordt

Doorgaans volgen onze online sessies een patroon van verbinden, een inspirerend inzicht en daarna een gezamenlijke oefening. Na reflectie volgen afspraken om de ervaring mee te nemen in de werkpraktijk.

Technologie is wel van belang; een stabiele internetverbinding, goede webcam en microfoon zijn belangrijk voor deze sessies. Ook helpt het als tijdens de sessie er een rustige (thuis) situatie is waarin er niet veel gestoord hoeft te worden.

teambuildingsoefeningen op anderhalve meter beschikbaar
teambuilding binnen kan volledig Covid-19-proof georganiseerd worden
met hoepels wordt de afstand op 1,5 meter coronaproof aangehouden

Overweeg vrijblijvend contact

Wij sluiten graag aan op uw vraag.

Met een snelle vraag kunt u direct bellen met 085-8787.005 van 09.00 tot 21.00 uur. Indien wij niet direct kunnen opnemen, wordt de oproep automatisch doorgeschakeld.

Voor het overzicht van de investeringskosten kunt u klikken op de button ‘Prijsinformatie aanvragen’. Antwoord ontvangt u per mail. Voor elk budget zijn er mogelijkheden.

Deze twee video’s laten u teambuildingsopdrachten zien die corona proof binnen en buiten worden aangeboden.

Deze opdrachtgevers uit Winterwijk, Doetinchem, Lochem en Zutphen kozen voor Team4Teams.

We zijn er trots op en blij mee.