Teambuilding in Den Haag corona proof

Welkom in de wereld
van serieuze teambuilding

Welk coronaproof teambuildingsaanbod past bij uw vraag?

Coronaproof online, binnen en buiten!

Collega's zien elkaar minder vaak. Teambuilding en elkaar ontmoeten (online, binnen of buiten) met als thema de samenwerking verbeteren, wordt enorm gewaardeerd. Coronaproof, met teamopdrachten waardoor op 1,5 meter afstand meedoen natuurlijk aanvoelt. De teamspirit weer live en buiten ervaren: het kan!

Alles over coronaproofPijl rechts icoon Teambuilding buiten met busvervoerPijl rechts icoon
Teambuilding icoon

Teambuilding

Klok icoon vanaf 1,5 uur
 • Veilig en Corona proof
 • Plezier en ontspanning
 • Vooral (graag) buiten
 • Uitdagend en verrassend
 • Ervarend leren
 • Enthousiaste instructeurs

TeambuildingPijl rechts icoon

Teamtraining icoon

Teamtraining

Klok icoon vanaf 1 dagdeel
 • Ook 5 x 2 uur online
 • Plezier en diepgang
 • Teamversterkend
 • Veel afwisseling
 • Communicatie en feedback
 • Kundige teamtrainers

Communicatie verbeteren Pijl rechts icoon

Teamcoaching icoon

Samenwerken

Klok icoon vanaf 4 dagdelen
 • Ideale mix van online en live
 • Periodiek onderhoud voor teams
 • Verbetering werksfeer
 • Positief en toekomstgericht
 • Gericht op resultaten
 • Ervaren teamcoaches

Samenwerking verbeteren Pijl rechts icoon

Onze teambuildingsprogramma’s

De meest gekozen teambuilding in de omgeving van Den Haag

Locaties voor Teambuilding Den Haag

Dit zijn de locaties waar wij graag komen!

Team4Teams reist door het hele land

Onze begeleiders kunnen op bijna elke locatie aan de slag. Teambuilding Den Haag is zowel in-company als op een verblijfslocatie mogelijk. Met een vertegenwoordiger in Den Haag voor trainingen in Zuid-Holland zit u eerste rang. Bel ons gerust voor een afspraak.

teambuilding is buiten covid-19 proof mogelijk
Teambuilding met een foodtruck in de natuur!

Wilt u back to basics?

Onze teamtrainers kunnen zowel online aan de slag online als op een locatie met een ruime zaal en een beschut grasveld. Dat kan dus ook bij een recreatieplas of Scoutinglocatie. De zelfverzorging is dan meteen een mooie teamoefening en u heeft meer budget voor goede begeleiders.

Waarom Teambuilding bij Team4Teams?

Veelgestelde vragen:

Is teambuilding corona proof eigenlijk wel mogelijk momenteel?

Teambuilding is met gezonde teamleden en op 1,5 meter afstand veilig mogelijk. Buiten in de open lucht en binnen in een lege fabriekshal of ruime, professioneel geventileerde zaal.

 • Wij houden ons aan de richtlijnen van de overheid en sluiten ook aan bij de (extra) wensen van uw organisatie en de deelnemers.
 • Wij hebben nieuwe teambuildingsopdrachten zo ontworpen dat de teamleden de opdracht alleen goed kunnen uitvoeren als ze minimaal 1,5 meter afstand houden.
 • Binnen doen we het rustig aan. De opdrachten zijn vooral gericht op creatief, out of the box en optimaal samenwerken. Zeker zo aantrekkelijk als buiten!

Op de pagina ‘teambuildingsopdrachten coronaproof’ kunt u in zes korte video’s zien hoe onze aanpak er in de praktijk buiten uitziet.

We volgen de ontwikkelingen rond de SARS-CoV-2 pandemie op de voet en passen onze werkwijze zo nodig direct aan. Op onze Covid-19-pagina vindt u alle actuele informatie in een wekelijkse update.

Hebben jullie ook rond Den Haag buitenlocaties voor teambuilding?

Team4Teams heeft zelf geen verblijfslocaties. We bevelen goede locaties bij u aan, passend bij uw budget. 

Ook andere locaties zijn mogelijk. Wat wij buiten nodig hebben is een ruim, in de luwte gelegen grasveld.

Hier vindt u een overzicht van de locaties die wij aanbevelen. Wacht niet te lang als u naar een ruime zaal op zoek bent. Omdat mensen in een zaal op afstand moeten blijven, zijn grotere zalen zeer in trek.

Kan iedereen ook meedoen?

We hebben (fysiek) uitdagende oefeningen voor sportieve teams en ook oefeningen die u online (in break-out groepen) of aan tafel kunt doen. Zo is er maatwerk voor elk team.

Uitgangspunt is dat iedereen kan meedoen. Juniors en seniors, mensen met een medische indicatie of een handicap, iedereen krijgt een passende rol.

Overleg vooraf stelt ons in staat om goed af te stemmen op de wensen van uw team.

Welke achtergrond hebben jullie begeleiders?

Al onze begeleiders zijn HBO of universitair geschoold.

 • Onze instructeurs zijn jong en enthousiast. Zij bieden activiteiten aan waarmee een groep met plezier op een zo hoog mogelijk niveau kan samenwerken. Een perfecte keuze als een team elkaar beter wil leren kennen.
 • Kundige teamtrainers richten zich naast aantrekkelijke activiteiten ook op het groepsproces en het leren van communicatievaardigheden. Het team staat daarbij centraal, de oefeningen zijn een hulpmiddel.
 • Ervaren teamcoaches doorlopen met een team een langer traject. Zij maken knopen in de samenwerking zichtbaar en bespreekbaar. Vastgeroeste patronen kunnen door een teamcoach worden bijgesteld, waardoor weer energie vrijkomt. Een teamcoach is een perfecte keuze als een team een groeiproces verlangt aan te vangen. Een topteam worden is proces van veel kleine stappen.
Hoe gaat Team4Teams te werk?

Onze trainingen hebben een praktische insteek. Zelf ervaren staat centraal. Onze oefeningen lijken eenvoudig, tot u van start gaat. Dan merkt u dat u goed moet samenwerken om het doel te bereiken. Daarover raakt u vanzelf in gesprek: wat ging goed, wat kan beter? Oké, laten we dat dan proberen.

Het is inspirerend om zo samen te werken aan een gezamenlijk doel. Uw team groeit. Als u wilt, vertalen we uw ervaringen naar de dagelijkse praktijk op het werk.

Kunnen jullie ook online begeleiden?

Teams raken steeds beter gewend aan online werken. Een moment samen stilstaan bij de samenwerking kan daarmee ook steeds beter online. Twee aandachtspunten (eigenlijk zijn het voorwaarden) zijn belangrijk: korte sessies en regelmatig herhalen.

Online werkt het beste als iedere deelnemer beschikt over een eigen computer met camera en microfoon en (thuis) verblijft in een rustige omgeving.

Op Te Werve Buiten is een perfecte sfeer, top corona proof voor teambuilding
met hoepels wordt de afstand op 1,5 meter coronaproof aangehouden
Teambuildingsopdracht De Ballenfabriek is coronaproof mogelijk
teambuildingsoefeningen op anderhalve meter beschikbaar

Neem direct en vrijblijvend contact op

Wij sluiten graag aan op uw vraag.

U kunt van 09.00 tot 21.00 uur bellen met 085-8787.005. Indien wij niet direct kunnen opnemen, wordt de oproep automatisch doorgeschakeld.

Via de button ‘Prijsinformatie aanvragen’ krijgt u per mail inzicht in de investeringskosten. Voor elk budget hebben wij mogelijkheden.

De video laat een sfeerimpressie zien met zes teambuildingsopdrachten die corona proof worden aangeboden.

Klanten uit Den Haag zijn enthousiast over teambuilding bij Team4Teams. Deze opdrachtgevers kozen voor Team4Teams. Wij zijn er trots op en blij mee.