Teambuilding Apeldoorn corona proof

Teambuilding Zwolle corona proof

De meest gekozen teambuildingsprogramma’s in Apeldoorn

 

Welkom in de wereld van serieuze teambuilding

Ondersteun uw team met teambuilding, Covid-proof, omdat veilig werken telt!

Veel collega's zien elkaar minder vaak. Aandacht voor verbinding, korte lijntjes, transparantie, zichtbaar blijven, het zijn thema’s van deze tijd. Teambuilding en elkaar ontspannen en met diepgang ontmoeten ondersteunt de samenwerking en wordt enorm gewaardeerd.

Teamdoelen

Soms zijn er een paar teammomenten nodig. Om:• de communicatie (opnieuw) op elkaar af te stemmen, • een ervaren tegenstelling op tafel te leggen, • een sluimerend conflict te bespreken, • elkaar feedback te geven zodat iedereen er wat aan heeft, • vertrouwen te vergroten. Met maar één doel; de samenwerking prettiger en vloeiender maken en zo groei in de samenwerking te verbeteren.

Nieuwe energie

Met plezier naar je werk (ook al is dat vandaag thuis) ondersteunt met nieuwe teamprogramma's. Luchtig, plezierig en met diepgang de teamontwikkeling versnellen.
Alles over corona proofPijl rechts icoon

Welk corona proof teambuildingsaanbod past bij uw vraag?

Teambuilding icoon

Teambuilding

Klok icoon 3 uur
 • Veilig en Corona proof
 • Plezier en ontspanning
 • Vooral (graag) buiten
 • Uitdagend en verrassend
 • Ervarend leren
 • Enthousiaste instructeurs
TeambuildingPijl rechts icoon
Teamtraining icoon

Teamtraining

Klok icoon vanaf 1 dagdeel
 • Plezier en diepgang
 • Teamversterkend
 • Veel afwisseling
 • Communicatie en feedback
 • Kundige teamtrainers
 • Ook 3 x 3 uur online
Communicatie verbeteren Pijl rechts icoon
Teamcoaching icoon

Samenwerken

Klok icoon vanaf 4 dagdelen
 • Periodiek onderhoud voor teams
 • Verbetering werksfeer
 • Positief en toekomstgericht
 • Gericht op resultaten
 • Ervaren teamcoaches
 • Ideale mix van online en live
Samenwerking verbeteren Pijl rechts icoon

Locaties voor Teambuilding in Apeldoorn

Dit zijn de locaties voor teambuilding in Apeldoorn waar wij graag komen!

Team4Teams komt in het hele land

Onze begeleiders gaan online en op bijna elke locatie aan de slag. Teambuilding in Apeldoorn is zowel in-company als op een verblijfslocatie mogelijk.

Met een vertegenwoordiger in Apeldoorn zit u eerste rang. Bel ons gerust voor een afspraak.

teambuilding is buiten covid-19 proof mogelijk
Teambuilding met een foodtruck in de natuur!

Wilt u back to basics?

Teamtrainers van Team4Teams kunnen aan de slag op elke locatie met een ruime zaal en een beschut grasveld. Dat kan dus ook bij een recreatieplas of Scoutinglocatie. De zelfverzorging is dan meteen een mooie teamoefening.

Waarom Teambuilding bij Team4Teams?

Veel gestelde vragen:

Kunnen we in corona tijd in Apeldoorn veilig aan teambuilding doen?

Teambuilding is mogelijk

Waarschijnlijk heeft u zelf ook ervaren dat juist nu het extra waardevol is om te werken aan een effectief team. Zolang er gewerkt wordt binnen de richtlijnen van de overheid, is er veel mogelijk. Laat uw mensen zoveel mogelijk thuis werken en dan past juist een bijeenkomst als deze om het team in verbinding te houden.

Teambuilding is met gezonde teamleden, buiten, op 1,5 meter afstand veilig mogelijk. Buiten in de open lucht en ook binnen in een grote lege fabriekshal of ruime professioneel covid-19 proof geventileerde zaal zijn er mogelijkheden. 

 • Wij houden ons aan de richtlijnen van de overheid. Daarnaast horen we graag wat uw specifieke wensen zijn en stemmen we samen af wat het beste past bij uw organisatie en uw mensen.
 • Vaak werken we buiten. Buiten is er meer mogelijk binnen de richtlijnen van de overheid, maar nog steeds houden we ons aan de regels en vragen wij u om dat ook te doen.
 • Sinds de verspreiding van Covid-19 hebben wij veel nieuwe oefeningen ontwikkeld, die precies ontwikkeld zijn om effectief te zijn als er minimaal 1,5 meter afstand wordt gehouden van de ander.
 • Indoor locaties keuren we op professionele ventilatie en extra ruimte, bijvoorbeeld een heel grote zaal of een voormalige locatie in de industrie.

Elders op deze site ziet u in korte films ‘teambuildingsopdrachten corona proof’ hoe teambuilding in de praktijk in deze tijden eruit kan zien.

Hebben jullie voor teambuilding in Apeldoorn wel geschikte locaties?

Geen eigen locatie, wél aanbevelingen

Een commercieel sterk uitgangspunt van Team4Teams is dat we zelf geen verblijfslocaties hebben. Op deze manier brengen wij alleen maar in rekening wat u verbruikt, in plaats van hoge kosten voor behoud en onderhoud van locaties.

Wij bieden locaties aan die precies aansluiten bij uw wensen, zowel financieel als wensen gericht op uw doelstelling. In deze link vindt u onze outdoor locaties voor teambuilding.

 • De Bronckhorst Hoeve in Brummen of op kamp Buitendoor in Epe zijn buiten goede mogelijkheden.
 • Organisaties en verenigingen zoals sportverenigingen en scouting, hebben vaak mogelijkheden. Voor de catering kan dan bijvoorbeeld aan een foodtruck gedacht worden. Wij denken met u mee, maar misschien heeft u zelf ook suggesties.
 • Zolang we er een groot grasveld is dat (deels) in de schaduw ligt, kunnen we aan het werk.
Is dit geschikt voor iedereen in ons team?

Ja, iedereen kan meedoen!

Iedereen kan meedoen, dat is juist een van onze uitgangspunten. Heb je een rol in het team, dan heb je ook een rol in de teambuilding. Daarbij maakt het niet uit of het team zeer sportief is of juist gekluisterd aan de bureaustoel. We leggen de fysieke lat precies zo hoog dat er voor iedereen een ‘stretch’ is, ongeacht fysieke mogelijkheden.

Zo hebben we teamoefeningen die door blinde deelnemers gedaan kunnen worden. Zittend, staand, we passen de opdrachten en uitkomsten zo aan dat iedereen erbij is.

Natuurlijk helpt het ons enorm als we vooraf overleggen welke medische, fysieke en psychische uitdagingen in uw team zijn. Zo bereiden wij ons goed voor en zorgen we ervoor dat iedereen profiteert van de teambuilding.

Wat is de achtergrond van jullie trainers?

Gedreven en enthousiast

Onze trainers zijn minimaal op HBO of WO niveau opgeleid in relevante gebieden.

Kenmerkend voor onze instructeurs is dat ze gedreven en enthousiast zijn. Zo borgen ze een prettige sfeer waarin er plezierig, veilig en op hoog niveau wordt samengewerkt. Teams leren elkaar dankzij onze begeleiders op een heel andere manier kennen.

Onze trainers zijn specialisten in groepsprocessen. Blinde vlekken die in het team allang niet meer worden gezien, onzichtbare afstanden die zo gegroeid zijn, belemmeringen die in de weg kunnen zitten, worden door onze trainers opgemerkt en gebruikt in reflectie om het team te versterken. De oefeningen zijn daarvoor het ideale middel om inzicht te krijgen.

Ook hebben we ervaren teamcoaches, die met een team een traject doorlopen. Een ‘vastzittend’ team kan zo weer in beweging worden gebracht, een goed functionerend team kan een excellent functionerend team worden. In de ontwikkeling van teams doorlopen we altijd fases, onze teamcoaches kunnen deze zichtbaar maken zodat het team verder komt.

Wat gaat mijn team door jullie bereiken?

Groei in samenwerking

Team4Teams biedt begeleiding op maat. Het bouwen van een team gaat niet over één nacht ijs, maar is een zaak van zorgvuldige ontwikkeling. Het scheppen van voorwaarden voor groei en ontwikkeling zijn essentiële stappen om met elkaar te groeien. Juist daarop zijn onze programma’s gericht: op het bevorderen van samenwerking naar een hoger niveau. Wij geloven daarbij dat werken vanuit een positieve sfeer enorm bijdraagt aan dat proces, het is aangetoond dat mensen veel meer leren wanneer ze gestimuleerd worden en juist minder wanneer er stress ontstaat .

We bieden activiteiten en opdrachten waarbij het heel duidelijk wordt wat het proces is in het team. We reflecteren en bespreken hoe het team kan groeien. Natuurlijk staat of valt het succes ook met opvolging en borging als u terug bent op de werkvloer, blijvende afspraken voor de toekomst maken een teambuilding effectief.

Wij bieden:

 • Kortdurende activiteiten, waarin bijvoorbeeld de sfeer van het team versterkt wordt
 • Dagprogramma’s met een versterking voor samenwerken
 • Trajecten waarbij we eerst een diagnose stellen om te kijken waar er de meeste winst te behalen valt. Dan kun je denken aan een intake gesprek met één of meerdere deelnemers, of een voorbereidende opdracht. Bij trajecten worden de grootste resultaten geboekt.
 • Vervolgsessies zijn bedoeld om ervoor te zorgen dat je niet zomaar overgaat tot ‘de orde van de dag’. Het vasthouden van wat bereikt is, vraagt ook aandacht. En wat je aandacht geeft, groeit. Bij deze vorm van borging zien we een hoger rendement.
Zijn er ook online mogelijkheden?

Online kan ook!

Teams raken steeds beter gewend aan online werken. Een moment samen stilstaan bij de samenwerking kan daarmee ook perfect online.

 • Eén begeleider begeleidt optimaal tot 8 deelnemers en maximaal tot 12.
 • Is het team groter dan (10 tot) 12 deelnemers, dan adviseren we een extra begeleider toe te voegen, zodat elke break-out subgroep voldoende begeleiding krijgt.
 • De afwisselende aantrekkelijke sessies duren bij voorkeur 3 uur. U zult verbaasd zijn welke impact dit geeft.

Alle live teamtrainingen hebben een online versie, ideaal als u aan de slag wilt en uw team verspreidt (thuis of internationaal) gehuisvest is. We sluiten aan bij het platform voor videobellen dat u in uw organisatie graag gebruikt. Online is effectief, kostenbewust (tot 50% goedkoper: u heeft geen locatie kosten, reiskosten en reistijd).

Online werkt het beste als iedere deelnemer beschikt over een eigen computer met camera en microfoon en (thuis) verblijft in een rustige omgeving.

teambuildingsoefeningen op anderhalve meter beschikbaar
teambuilding binnen kan volledig Covid-19-proof georganiseerd worden
met hoepels wordt de afstand op 1,5 meter coronaproof aangehouden

Overweeg vrijblijvend contact

Wij sluiten graag aan op uw vraag.

Voor een snelle vraag kunt u direct bellen met 085-8787.005 van 09.00 tot 21.00 uur. Indien wij niet direct kunnen opnemen, wordt de oproep automatisch doorgeschakeld.

Het overzicht van de investeringskosten vindt u door te klikken op de button ‘Prijsinformatie aanvragen’. Antwoord ontvangt u per mail. Voor elk budget zijn er mogelijkheden.

Deze twee video’s laten u teambuildingsopdrachten zien die corona proof binnen en buiten worden aangeboden.

Deze opdrachtgevers uit Apeldoorn, Klarenbeek, Harderwijk en Epe kozen voor Team4Teams.

We zijn er trots op en blij mee.