Teambuilding in Amsterdam corona proof

Welkom in de wereld
van serieuze teambuilding

Welk coronaproof teambuildingsaanbod past bij uw vraag?

Coronaproof online, binnen en buiten!

Collega's zien elkaar minder vaak. Teambuilding en elkaar ontmoeten (online, binnen of buiten) met als thema de samenwerking verbeteren, wordt enorm gewaardeerd. Coronaproof, met teamopdrachten waardoor op 1,5 meter afstand meedoen natuurlijk aanvoelt. De teamspirit weer live en buiten ervaren: het kan!

Alles over coronaproofPijl rechts icoon Teambuilding buiten met busvervoerPijl rechts icoon
Teambuilding icoon

Teambuilding

Klok icoon vanaf 1,5 uur
 • Veilig en Corona proof
 • Plezier en ontspanning
 • Vooral (graag) buiten
 • Uitdagend en verrassend
 • Ervarend leren
 • Enthousiaste instructeurs

TeambuildingPijl rechts icoon

Teamtraining icoon

Teamtraining

Klok icoon vanaf 1 dagdeel
 • Ook 5 x 2 uur online
 • Plezier en diepgang
 • Teamversterkend
 • Veel afwisseling
 • Communicatie en feedback
 • Kundige teamtrainers

Communicatie verbeteren Pijl rechts icoon

Teamcoaching icoon

Samenwerken

Klok icoon vanaf 4 dagdelen
 • Ideale mix van online en live
 • Periodiek onderhoud voor teams
 • Verbetering werksfeer
 • Positief en toekomstgericht
 • Gericht op resultaten
 • Ervaren teamcoaches

Samenwerking verbeteren Pijl rechts icoon

Onze programma’s

De meest gekozen trainingen in Amsterdam

Locaties voor Teambuilding Amsterdam

Dit zijn de locaties waar wij graag komen!

Team4Teams reist door het hele land

Onze begeleiders kunnen op bijna elke locatie aan de slag. Teambuilding Amsterdam is zowel in-company als op een verblijfslocatie mogelijk. Met een vertegenwoordiger in de regio Amsterdam zit u eerste rang. Bent u op zoek naar een geschikte verblijfslocatie? Zie hier het overzicht.

teambuilding is buiten covid-19 proof mogelijk
Teambuilding met een foodtruck in de natuur!

Back to basics?

Onze teamtrainers kunnen online aan de slag en op elke locatie met een ruime zaal en een beschut grasveld. Dat kan dus ook bij een recreatieplas of Scoutinglocatie, bijvoorbeeld in combinatie met een foodtruck. Ook zelfverzorging kan bijdragen aan de teamspirit en maakt de teambuilding kostenbewust.

Over teambuilding bij Team4Teams

Veelgestelde vragen

Is teambuilding eigenlijk wel veilig mogelijk vanwege covid-19?

Teambuilding is buiten op 1,5 meter afstand met gezonde teamleden veilig mogelijk. Buiten in de open lucht en binnen in een lege fabriekshal of ruime, professioneel covid-19-proof geventileerde zaal. 

 • Wij houden ons aan de richtlijnen van de overheid en sluiten ook aan bij de (extra) wensen van uw organisatie en de deelnemers.
 • Wij hebben nieuwe teambuildingsopdrachten zo ontworpen dat de teamleden de opdracht alleen goed kunnen uitvoeren als ze minimaal 1,5 meter afstand houden.
 • Binnen gebruiken we een ruime zaal, met goede ventilatie en doen we het fysiek rustig aan. De opdrachten zijn vooral gericht op creatief, out of the box en optimaal samenwerken. Zeer aantrekkelijk!

Op de pagina ‘teambuildingsopdrachten coronaproof’ kunt u in zes korte video’s zien hoe dat er in de praktijk buiten uitziet.

We volgen de ontwikkelingen rond de SARS-CoV-2 pandemie op de voet en passen onze werkwijze zo nodig direct aan. Op onze Covid-19-pagina vindt u alle actuele informatie in een wekelijkse update.

Zijn er in Amsterdam geschikte buitenlocaties voor teambuilding?

Team4Teams heeft zelf geen verblijfslocaties. Wat wij nodig hebben is een ruim, in de luwte gelegen grasveld.

We bevelen goede locaties bij u aan, passend bij uw budget. Hier vindt u locaties waar wij teambuilding 100% buiten kunnen aanbieden.

Een scoutinglocatie of sportclub met een foodtruck kan natuurlijk ook. Wellicht heeft iemand in uw team daar contact mee.

Zijn er in Amsterdam geschikte binnenlocaties voor teambuilding?

Team4Teams heeft zelf geen verblijfslocaties.

We bevelen goede locaties bij u aan, passend bij uw budget. 

Wat wij nodig hebben is een ruime zaal of bijvoorbeeld een lege fabriekshal.

Hier vindt u een overzicht van de locaties die wij aanbevelen om binnen teambuilding te doen. Wacht niet te lang als u hiernaar op zoek bent, want grotere zalen zijn momenteel zeer gewild.

Een scoutinglocatie of sportkantine kan natuurlijk ook. Wellicht heeft iemand in uw team daar contact mee. Wat te denken van een combinatie met een Amsterdamse foodtruck?

Kan iedereen meedoen?

Bij onze teamoefeningen staat voorop dat iedereen kan meedoen. Iedereen is lid van het team en krijgt dus een rol. Dat geldt dus voor jonge medewerkers en seniors, voor mensen met een medische indicatie en ook voor mensen met een handicap. Overleg vooraf stelt ons in staat om goed af te stemmen op het team.

Wat kunnen jullie een team leveren?

Team4Teams verzorgt programma’s om de samenwerking in en tussen teams op een hoger plan te brengen. Dit doen wij online, buiten en binnen. Wij ondersteunen – stap voor stap – een groeiproces naar betere samenwerking. Letterlijk: team-building. Plezier hebben bij onze activiteiten is een belangrijk kenmerk. Positiviteit helpt om veranderingen in de dagelijkse praktijk te realiseren.

Met de teamopdrachten maken wij zichtbaar hoe de groep functioneert. De gesprekken daarover dragen bij aan teamgroei. Hoe vaker u er op het werk op terugkomt, des te effectiever is de activiteit.

Onze korte activiteiten zijn vooral gericht op sfeerverbetering. Dagactiviteiten leveren ook een inhoudelijke bijdrage aan de samenwerking. Wij dagen deelnemers uit om daarmee aan de slag te gaan. Soms is een team daar nog niet toe in staat. Dan begeleiden we het team enkele malen achter elkaar. Dit leidt tot de meeste teamgroei. De vervolgactiviteiten ‘borgen’ de nieuwe teamspirit. Elkaar effectief kunnen aanspreken, waarbij het rendement van de teamacties toenemen is het uiteindelijke doel van onze ondersteuning.

Hoe gaat Team4Teams te werk?

Teambuilding bij Team4Teams is geen activiteit, maar een proces. Het team staat centraal, de activiteiten zijn een hulpmiddel. Door zo naar teambuilding te kijken is het gemakkelijker om online sessies af te wisselen met een bijeenkomst binnen en een activiteit buiten. Is een collega plotseling in het buitenland? Een nieuwe sessie kan wat ons betreft dan ook online, soms is dat zelfs beter, omdat we dan technieken en programma’s kunnen gebruiken die buiten niet beschikbaar zijn.

Natuurlijk zijn de opdrachten aantrekkelijk en leuk om te doen. Maar we kiezen ze met zorg: wat heeft dit team op dit moment nodig om verder te komen? Wat speelt er, waar wil het team aan werken, wat wil het team onderzoeken? Vertrouwen? Creativiteit? Doorzettingsvermogen? Omgaan met competitie?

De kracht van de opdrachten zit in de ervaring en de reflectie. Met een vertaalslag naar de werksituatie krijgt de teambuilding meer diepgang. Het zorgt voor gelijktijdigheid, verbinding en begrip.

Welke opleiding hebben jullie begeleiders?

Al onze begeleiders zijn HBO of universitair geschoold.

 • Een junior instructeur kan enthousiast een vooraf afgesproken programma uitvoeren en begeleiden. Een goede keuze als plezier voorop staat. Per instructeur minimaal 6, optimaal 12 en maximaal ± 18 deelnemers.
 • Een kundige teamtrainer is daarnaast ook vaardig in het bespreekbaar maken van gewenst gedrag. Wat helpt en wat helpt niet? Per teamtrainer minimaal 4, optimaal 10 en maximaal ± 16 deelnemers.
 • Een ervaren teamcoach kan ook de teamprocessen zichtbaar maken en is in staat om (online en) ter plekke opdrachten daarop af te stemmen. Reflecties maken dat uw team tot teamgroei wordt uitgedaagd. Per teamcoach minimaal 3, optimaal 6 en maximaal ± 9 deelnemers.
Is teambuilding ook online mogelijk?

Teams raken steeds beter gewend aan online werken. Een moment samen stilstaan bij de samenwerking kan daarmee ook perfect online.

 • Eén begeleider begeleidt optimaal tot 8 deelnemers en maximaal tot 12.
 • Is het team groter dan 8 tot 12 deelnemers, dan adviseren we een extra begeleider toe te voegen, zodat elke break-out sub-groep voldoende begeleiding krijgt.

We sluiten aan bij het platform voor beeldbellen dat u in uw organisatie graag gebruikt, zoals Microsoft Teams, Facetime, Skype, Zoom, o.i.d

 • Daarnaast gebruiken we graag Mentimeter voor polls en Miro voor een online brainstorm, of sluiten aan bij een programma dat u al online gebruikt.
 • U hoeft zich nergens op te abonneren, niemand hoeft een app te installeren op computer of mobiel. Wat uw teamleden nodig hebben is toegang tot een browser.

Online werkt het beste als iedere deelnemer beschikt over een eigen computer met camera en microfoon en (thuis) verblijft in een rustige omgeving.

Teambuildingsopdracht De Ballenfabriek is coronaproof mogelijk
teambuildingsoefeningen op anderhalve meter beschikbaar
met hoepels wordt de afstand op 1,5 meter coronaproof aangehouden

Vrijblijvend contact

Wij sluiten graag aan op uw vraag.

Voor een snelle vraag kunt u direct bellen met 085-8787.005 van 09.00 tot 21.00 uur. Indien wij niet direct kunnen opnemen, wordt de oproep automatisch doorgeschakeld.

Via de button ‘Prijsinformatie aanvragen’ krijgt u per mail inzicht in de investeringskosten.
Voor elk budget zijn er mogelijkheden.

De video laat u zes teambuildings-opdrachten zien die corona proof worden aangeboden.

Opdrachtgevers uit o.a. Amsterdam, Zaandam, Haarlem en van Schiphol kozen voor Team4Teams,
we zijn er trots op en blij mee.