Teambuilding Amsterdam

Teambuilding Amsterdam corona proof

Onze teambuilding Amsterdam programma’s

De meest gekozen teamtrainingen in Amsterdam

Welkom in de wereld van serieuze teambuilding

Waar wilt u naar toe?

Teammomenten organiseren kunnen belangrijk zijn om: • de communicatie (opnieuw) op elkaar af te stemmen, • elkaar feedback te geven zodat iedereen er wat aan heeft, • vertrouwen te vergroten en ook om • een ervaren tegenstelling op tafel te leggen en • een sluimerend conflict te bespreken. Met maar één doel; de samenwerking prettiger en vloeiender maken en zo groei in de samenwerking te verbeteren.

Nieuwe energie

Met plezier naar je werk (ook al is dat vandaag thuis) ondersteunen we graag met teamprogramma's. Luchtig, plezierig, afwisselend en met inhoud de teamontwikkeling versnellen. Dat doen we.
Beoordelingen van klantenPijl rechts icoonIndien gewenst Covid-19-proofPijl rechts icoon

Welk teambuildingsaanbod past bij uw vraag?

Teambuilding icoon

Kort

Klok icoon 3 uur
 • Veilig en Corona proof
 • Plezier en ontspanning
 • Vooral (graag) buiten
 • Uitdagend en verrassend
 • Enthousiaste instructeurs
 • Ervarend leren
TeambuildingPijl rechts icoon
Teamtraining icoon

Medium

Klok icoon vanaf 1 dagdeel
 • Plezier en diepgang
 • Teamversterkend
 • Veel afwisseling
 • Communicatie en feedback
 • Kundige teamtrainers
 • Ook 3 x 3 uur online
Communicatie verbeteren Pijl rechts icoon
Teamcoaching icoon

Intensief

Klok icoon vanaf 4 dagdelen
 • Periodiek onderhoud voor teams
 • Verbetering werksfeer
 • Positief en toekomstgericht
 • Gericht op resultaten
 • Ervaren teamcoaches
 • Ideale mix van online en live
Samenwerking verbeteren Pijl rechts icoon

Locaties voor Teambuilding Amsterdam

Dit zijn de locaties waar wij graag komen!

Team4Teams reist door het hele land

Onze begeleiders kunnen op bijna elke locatie aan de slag. Teambuilding Amsterdam is zowel online, in-company als op een verblijfslocatie mogelijk. Met een vertegenwoordiger in de regio Amsterdam zit u eerste rang. Bent u op zoek naar een geschikte verblijfslocatie? Zie hier het overzicht.

teambuilding is buiten covid-19 proof mogelijk
Teambuilding met een foodtruck in de natuur!

Back to basics?

Onze teamtrainers kunnen online aan de slag en op elke locatie met een ruime zaal en een beschut grasveld. Dat kan dus ook bij een recreatieplas of Scoutinglocatie, bijvoorbeeld in combinatie met een foodtruck. Ook zelfverzorging kan bijdragen aan de teamspirit en maakt de teambuilding kostenbewust.

Over teambuilding bij Team4Teams

Veelgestelde vragen

Zijn er in Amsterdam geschikte buitenlocaties voor teambuilding?

Aanbevolen locaties

Team4Teams heeft zelf geen verblijfslocaties. Wat wij nodig hebben is een ruim, in de luwte gelegen grasveld.

We bevelen goede locaties bij u aan, passend bij uw budget. Hier vindt u locaties waar wij teambuilding 100% buiten kunnen aanbieden.

Een scoutinglocatie of sportclub met een foodtruck kan natuurlijk ook. Wellicht heeft iemand in uw team daar contact mee.

Zijn er in Amsterdam geschikte binnenlocaties voor teambuilding?

Geen locaties, wél aanbevelingen

Team4Teams heeft zelf geen verblijfslocaties.

We bevelen goede locaties bij u aan, passend bij uw budget. 

Wat wij nodig hebben is een ruime zaal of bijvoorbeeld een lege fabriekshal.

Hier vindt u een overzicht van de locaties die wij aanbevelen om binnen teambuilding te doen. Wacht niet te lang als u hiernaar op zoek bent, want grotere zalen zijn momenteel zeer gewild.

Een scoutinglocatie of sportkantine kan natuurlijk ook. Wellicht heeft iemand in uw team daar contact mee. Wat te denken van een combinatie met een Amsterdamse foodtruck?

Kan iedereen meedoen?

Ja, iedereen kan meedoen!

Bij onze teamoefeningen staat voorop dat iedereen kan meedoen. Iedereen is lid van het team en krijgt dus een rol. Dat geldt dus voor jonge medewerkers en seniors, voor mensen met een medische indicatie en ook voor mensen met een handicap. Overleg vooraf stelt ons in staat om goed af te stemmen op het team.

Wat kunnen jullie een team leveren?

Groot aanbod aan programma’s

Team4Teams verzorgt programma’s om de samenwerking in en tussen teams op een hoger plan te brengen. Dit doen wij online, buiten en binnen. Wij ondersteunen – stap voor stap – een groeiproces naar betere samenwerking. Letterlijk: team-building. Plezier hebben bij onze activiteiten is een belangrijk kenmerk. Positiviteit helpt om veranderingen in de dagelijkse praktijk te realiseren.

Met de teamopdrachten maken wij zichtbaar hoe de groep functioneert. De gesprekken daarover dragen bij aan teamgroei. Hoe vaker u er op het werk op terugkomt, des te effectiever is de activiteit.

Onze korte activiteiten zijn vooral gericht op sfeerverbetering. Dagactiviteiten leveren ook een inhoudelijke bijdrage aan de samenwerking. Wij dagen deelnemers uit om daarmee aan de slag te gaan. Soms is een team daar nog niet toe in staat. Dan begeleiden we het team enkele malen achter elkaar. Dit leidt tot de meeste teamgroei. De vervolgactiviteiten ‘borgen’ de nieuwe teamspirit. Elkaar effectief kunnen aanspreken, waarbij het rendement van de teamacties toenemen is het uiteindelijke doel van onze ondersteuning.

Hoe gaat Team4Teams te werk?

Teambuilding als proces

Teambuilding bij Team4Teams is geen activiteit, maar een proces. Het team staat centraal, de activiteiten zijn een hulpmiddel. Door zo naar teambuilding te kijken is het gemakkelijker om online sessies af te wisselen met een bijeenkomst binnen en een activiteit buiten. Is een collega plotseling in het buitenland? Een nieuwe sessie kan wat ons betreft dan ook online, soms is dat zelfs beter, omdat we dan technieken en programma’s kunnen gebruiken die buiten niet beschikbaar zijn.

Natuurlijk zijn de opdrachten aantrekkelijk en leuk om te doen. Maar we kiezen ze met zorg: wat heeft dit team op dit moment nodig om verder te komen? Wat speelt er, waar wil het team aan werken, wat wil het team onderzoeken? Vertrouwen? Creativiteit? Doorzettingsvermogen? Omgaan met competitie?

De kracht van de opdrachten zit in de ervaring en de reflectie. Met een vertaalslag naar de werksituatie krijgt de teambuilding meer diepgang. Het zorgt voor gelijktijdigheid, verbinding en begrip.

Welke opleiding hebben jullie begeleiders?

Verschillende niveaus

Al onze begeleiders zijn HBO of universitair geschoold.

 • Een junior instructeur kan enthousiast een vooraf afgesproken programma uitvoeren en begeleiden. Een goede keuze als plezier voorop staat. Per instructeur minimaal 6, optimaal 12 en maximaal ± 18 deelnemers.
 • Een kundige teamtrainer is daarnaast ook vaardig in het bespreekbaar maken van gewenst gedrag. Wat helpt en wat helpt niet? Per teamtrainer minimaal 4, optimaal 10 en maximaal ± 16 deelnemers.
 • Een ervaren teamcoach kan ook de teamprocessen zichtbaar maken en is in staat om (online en) ter plekke opdrachten daarop af te stemmen. Reflecties maken dat uw team tot teamgroei wordt uitgedaagd. Per teamcoach minimaal 3, optimaal 6 en maximaal ± 9 deelnemers.
Is teambuilding eigenlijk wel veilig mogelijk?

Jazeker!

Teambuilding is buiten op 1,5 meter afstand met gezonde teamleden veilig mogelijk. Buiten in de open lucht en binnen in een lege fabriekshal of ruime, professioneel covid-19-proof geventileerde zaal. 

 • Wij houden ons aan de richtlijnen van de overheid en sluiten ook aan bij de (extra) wensen van uw organisatie en de deelnemers.
 • Wij hebben nieuwe teambuildingsopdrachten zo ontworpen dat de teamleden de opdracht alleen goed kunnen uitvoeren als ze minimaal 1,5 meter afstand houden.
 • Binnen gebruiken we een ruime zaal, met goede ventilatie en doen we het fysiek rustig aan. De opdrachten zijn vooral gericht op creatief, out of the box en optimaal samenwerken. Zeer aantrekkelijk!

Op de pagina ‘teambuildingsopdrachten coronaproof’ kunt u in zes korte video’s zien hoe dat er in de praktijk buiten uitziet.

Is teamtraining bij Team4Teams ook online mogelijk?

Perfect online mogelijk

Teams raken steeds beter gewend aan online werken. Een moment samen stilstaan bij de samenwerking kan daarmee ook perfect online.

 • Eén begeleider begeleidt optimaal tot 8 deelnemers en maximaal tot 12.
 • Is het team groter dan (10 tot) 12 deelnemers, dan adviseren we een extra begeleider toe te voegen, zodat elke break-out subgroep voldoende begeleiding krijgt.
 • De afwisselende aantrekkelijke sessies duren bij voorkeur 3 uur. U zult verbaasd zijn welke impact dit geeft.

Alle live teamtrainingen hebben een online versie, ideaal als u aan de slag wilt en uw team verspreidt (thuis of internationaal) gehuisvest is. We sluiten aan bij het platform voor videobellen dat u in uw organisatie graag gebruikt. Online is tot 50% goedkoper: u heeft geen locatiekosten, reiskosten en reistijd. Zodra u online-sessies herhaalt zijn ze bovendien zeer effectief. Er is een serie van tot negen teamversterkende online-sessies beschikbaar.

Online werkt het beste als iedere deelnemer beschikt over een eigen computer met camera en microfoon en (thuis) verblijft in een rustige omgeving.

teambuilding Zaanstad in een fabriekshal
Teambuilding Zeist en Rotterdam
teambuilding Rotterdam

Vrijblijvend contact met Teambuilding Amsterdam

Wij sluiten graag aan op uw vraag.

Voor een snelle vraag kunt u direct bellen met 085-8787.005 van 09.00 tot 21.00 uur. Indien wij niet direct kunnen opnemen, wordt de oproep automatisch doorgeschakeld.

Via de button ‘Prijsinformatie aanvragen’ krijgt u per mail inzicht in de investeringskosten.
Voor elk budget zijn er mogelijkheden.

Deze twee video’s laten u teambuildingsopdrachten zien die corona proof binnen en buiten worden aangeboden.

Opdrachtgevers uit de regio Amsterdam, Zaandam, Haarlem en Schiphol kozen voor Team4Teams.

We zijn er trots op en blij mee.