Teambuilding Amstelveen corona proof

Teambuilding Amstelveen corona proof

Onze teambuilding Amstelveen programma’s

De meest gekozen teamtrainingen in Amstelveen

Welkom in de wereld van serieuze teambuilding

Ondersteun uw team met teambuilding, het kan weer!

Veel collega's zien elkaar minder vaak.
Aandacht voor verbinding, korte lijntjes, transparantie, zichtbaar blijven, het zijn thema’s van deze tijd. Teambuilding en elkaar ontspannen en met diepgang ontmoeten ondersteunt de samenwerking en wordt enorm gewaardeerd.
En soms zijn er een paar teammomenten nodig. Om • de communicatie op elkaar af te stemmen, • een vermeende tegenstelling op tafel te leggen, • een sluimerend conflict te bespreken, • elkaar feedback te geven, • vertrouwen te vergroten.
Met maar één doel; de samenwerking prettiger en vloeiender maken en zo groei in de samenwerking bevorderen.
Met plezier naar je werk (ook al is dat vandaag thuis) ondersteunt met nieuwe teamprogramma's - veilig op 1,5 meter afstand - die luchtig, plezierig en met diepgang de teamontwikkeling versnellen.
Alles over corona proofPijl rechts icoon

Welk corona proof teambuildingsaanbod past bij uw vraag?

Teambuilding icoon

Teambuilding

Klok icoon 3 uur
 • Veilig en Corona proof
 • Plezier en ontspanning
 • Vooral (graag) buiten
 • Uitdagend en verrassend
 • Ervarend leren
 • Enthousiaste instructeurs
TeambuildingPijl rechts icoon
Teamtraining icoon

Teamtraining

Klok icoon vanaf 1 dagdeel
 • Plezier en diepgang
 • Teamversterkend
 • Veel afwisseling
 • Communicatie en feedback
 • Kundige teamtrainers
 • Ook 3 x 3 uur online
Communicatie verbeteren Pijl rechts icoon
Teamcoaching icoon

Samenwerken

Klok icoon vanaf 4 dagdelen
 • Periodiek onderhoud voor teams
 • Verbetering werksfeer
 • Positief en toekomstgericht
 • Gericht op resultaten
 • Ervaren teamcoaches
 • Ideale mix van online en live
Samenwerking verbeteren Pijl rechts icoon

Locaties voor Teambuilding Amstelveen

Dit zijn de locaties waar wij graag komen!

Team4Teams reist door het hele land

Onze begeleiders begeleiden online en op bijna elke locatie. Teambuilding in Amstelveen is zowel in-company als op een verblijfslocatie mogelijk. Met een vertegenwoordiger in regio Amstelveen zit u eerste rang. Bel ons gerust voor een afspraak.

teambuilding is buiten covid-19 proof mogelijk
Teambuilding met een foodtruck in de natuur!

Back to basics?

Teamtrainers van Team4Teams kunnen aan de slag op elke locatie met een ruime zaal en een beschut grasveld. Dat kan dus ook bij een recreatieplas of Scoutinglocatie, bijvoorbeeld in combinatie met een foodtruck. Ook kunt u er voor kiezen om de verzorging aan uw team uit te besteden, verrassend leuk en kostenbewust. 

 

Over teambuilding bij Team4Teams

Zes veelgestelde vragen

Is teambuilding wel veilig vanwege corona?

Teambuilding is buiten op 1,5 meter afstand met gezonde teamleden veilig mogelijk. Buiten in de open lucht en binnen in een lege fabriekshal of ruime professioneel covid-19-proof geventileerde zaal.

We houden ons aan de richtlijnen van de overheid en sluiten ook aan bij de (extra) wensen van uw organisatie en de deelnemers.

Wij hebben nieuwe teambuildingsopdrachten zo ontworpen dat de teamleden de opdracht alleen goed kunnen uitvoeren als ze minimaal 1,5 meter afstand houden. Op de pagina ‘teambuildingsopdrachten coronaproof’ kunt u in zes korte video’s zien hoe dat er in de praktijk uitziet.

We volgen de ontwikkelingen rond de SARS-CoV-2 pandemie op de voet en passen onze werkwijze zo nodig direct aan. Op onze Covid-19-pagina vindt u alle actuele informatie in een wekelijkse update. Alleen door samen te werken krijgen we corona onder controle.

Hebben jullie ook in Amstelveen een buitenlocatie?

Team4Teams heeft zelf geen verblijfslocaties.

We bevelen goede locaties bij u aan, passend bij uw budget. Hier vindt u locaties waar wij teambuilding 100% buiten kunnen aanbieden.

Wat wij nodig hebben is een ruim, in de luwte gelegen grasveld. De locaties hierboven vermeld hebben allemaal een grasveld voorhanden.

Een scoutinglocatie of sportclub met een foodtruck kan natuurlijk ook. Wellicht heeft iemand in uw team daar contact mee.

Hebben jullie in Amstelveen ook covid-19 veilige binnenlocaties?

Team4Teams heeft zelf geen verblijfslocaties.

We bevelen goede locaties bij u aan, passend bij uw budget.

We kunnen perfect uit de voeten in een grote lege fabriekshal en in een ruime Covid-19-proof geventileerde (gym)zaal.

Wacht niet te lang als u naar een ruime zaal op zoek bent, want doordat mensen in de zaal op afstand moeten blijven zijn grotere zalen moeilijk te vinden.

Kan iedereen meedoen?

Bij de keuze van de oefeningen staat voorop dat iedereen kan meedoen. Iedereen is lid van het team en krijgt dus een rol. In de natuur kunnen sportieve teams kiezen voor fysiek uitdagende opdrachten. Maar we hebben ook geweldige opdrachten die u online of bijvoorbeeld zittend of blind kunt doen. Overleg vooraf stelt ons in staat om goed af te stemmen op de groep.

Zijn jullie begeleiders specifiek geschoold?

Een junior instructeur kan enthousiast een vooraf afgesproken programma uitvoeren en begeleiden. Een goede keuze als plezier voorop staat.

Een kundige teamtrainer is daarnaast ook vaardig in het bespreekbaar maken van gewenst gedrag. Wat helpt en wat helpt niet? 

Een ervaren teamcoach kan ook de teamprocessen zichtbaar maken en is in staat om ter plekke opdrachten daarop af te stemmen. Reflecties maken dat uw team tot teamgroei wordt uitgedaagd. 

Wat kunnen jullie een team leveren?

Team4Teams verzorgt programma’s om de samenwerking in en tussen teams op een hoger plan te brengen. Dit doen wij online, buiten en binnen. Wij ondersteunen – stap voor stap – een groeiproces naar betere samenwerking. Letterlijk: team-building. Plezier hebben bij onze activiteiten is daarnaast een belangrijk kenmerk, positiviteit helpt om veranderingen werkelijkheid te maken.

Met de teamopdrachten maken wij zichtbaar hoe de groep functioneert. De gesprekken daarover dragen bij aan teamgroei. Hoe vaker u er op het werk op terugkomt, des te effectiever is de activiteit.

We spreken over korte activiteiten, met sfeerverbetering als resultaat, dagactiviteiten die ook een inhoudelijke bijdrage leveren in de samenwerking, deelnemers worden uitgedaagd om daarmee aan de slag te gaan. Soms is een team daar nog niet toe in staat en dan begeleiden we het team enkele activiteiten achter elkaar. Dan zien we ook de meeste teamgroei. De vervolgactiviteiten ‘borgen’ de nieuwe teamspirit. Elkaar effectief kunnen aanspreken, waarbij het rendement van de teamacties toenemen is het uiteindelijke doel van onze ondersteuning.

Hoe gaat Team4Teams te werk?

Onze trainingen hebben een praktische insteek. Zelf ervaren staat centraal, ervaringsleren noemen we dat. Met elkaar ervaren wat samenwerken in het hier en nu kan doen zorgt voor gelijktijdigheid, verbinding en begrip. Het is inspirerend om zo samen te werken aan een gezamenlijk doel. Dat kan ook online. Laat u verrassen.

Tijdens het uitvoeren van aantrekkelijke teamopdrachten ervaart u ter plekke (of online) hoe de samenwerking verloopt. Wij doen dat met activiteiten die eenvoudig lijken, tot de opdracht start. Dan is een optimale samenwerking nodig om succes te bereiken. Daarover raakt u als vanzelf in gesprek. 

Hebben jullie ook online teamtrainingen?

Teams raken steeds beter gewend aan online werken. Een moment samen stilstaan bij de samenwerking kan daarmee ook perfect online.

 • Eén begeleider begeleidt optimaal tot 8 deelnemers en maximaal tot 12.
 • Is het team groter dan (10 tot) 12 deelnemers, dan adviseren we een extra begeleider toe te voegen, zodat elke break-out subgroep voldoende begeleiding krijgt.
 • De afwisselende aantrekkelijke sessies duren bij voorkeur 3 uur. U zult verbaasd zijn welke impact dit geeft.

Alle live teamtrainingen hebben een online versie, ideaal als u aan de slag wilt en uw team verspreidt (thuis of internationaal) gehuisvest is. We sluiten aan bij het platform voor videobellen dat u in uw organisatie graag gebruikt. Online is effectief, kostenbewust (tot 50% goedkoper ten opzichte van live: u heeft geen locatiekosten, reiskosten en reistijd).

Online werkt het beste als iedere deelnemer beschikt over een eigen computer met camera en microfoon en (thuis) verblijft in een rustige omgeving.

teambuildingsoefeningen op anderhalve meter beschikbaar
Teambuildingsopdracht De Ballenfabriek is coronaproof mogelijk
met hoepels wordt de afstand op 1,5 meter coronaproof aangehouden

Neem direct en vrijblijvend contact op

Wij sluiten graag aan op uw vraag.

Voor een snelle vraag kunt u direct bellen met 085-8787.005 van 09.00 tot 21.00 uur. Indien wij niet direct kunnen opnemen, wordt de oproep automatisch doorgeschakeld.

Voor het overzicht van de investeringskosten kunt u klikken op de button ‘Prijsinformatie aanvragen’. U ontvangt deze dan per mail. Wij denken graag met u mee.

De video laat u zes teambuildingsopdrachten zien die coronaproof worden aangeboden.

Opdrachtgevers uit o.a. de regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn, de Haarlemmermeer en Schiphol kozen voor Team4Teams,
we zijn er trots op en blij mee.