Teambuilding Amersfoort corona proof

Teambuilding Hilversum corona proof

Onze teambuildingsprogramma’s

De meest gekozen teambuilding Amersfoort programma’s

Welkom in de wereld van serieuze teambuilding

Ondersteun uw team met teambuilding, Covid-proof, omdat veilig werken telt!

Veel collega's zien elkaar minder vaak. Aandacht voor verbinding, korte lijntjes, transparantie, zichtbaar blijven, het zijn thema’s van deze tijd. Teambuilding en elkaar ontspannen en met diepgang ontmoeten ondersteunt de samenwerking en wordt enorm gewaardeerd.

Teamdoelen

Soms zijn er een paar teammomenten nodig. Om:• de communicatie (opnieuw) op elkaar af te stemmen, • een ervaren tegenstelling op tafel te leggen, • een sluimerend conflict te bespreken, • elkaar feedback te geven zodat iedereen er wat aan heeft, • vertrouwen te vergroten. Met maar één doel; de samenwerking prettiger en vloeiender maken en zo groei in de samenwerking te verbeteren.

Nieuwe energie

Met plezier naar je werk (ook al is dat vandaag thuis) ondersteunt met nieuwe teamprogramma's. Luchtig, plezierig en met diepgang de teamontwikkeling versnellen.
Alles over corona proofPijl rechts icoon

Welk corona proof teambuildingsaanbod past bij uw vraag?

Teambuilding icoon

Teambuilding

Klok icoon 3 uur
 • Veilig en Corona proof
 • Plezier en ontspanning
 • Vooral (graag) buiten
 • Uitdagend en verrassend
 • Ervarend leren
 • Enthousiaste instructeurs
TeambuildingPijl rechts icoon
Teamtraining icoon

Teamtraining

Klok icoon vanaf 1 dagdeel
 • Plezier en diepgang
 • Teamversterkend
 • Veel afwisseling
 • Communicatie en feedback
 • Kundige teamtrainers
 • Ook 3 x 3 uur online
Communicatie verbeteren Pijl rechts icoon
Teamcoaching icoon

Samenwerken

Klok icoon vanaf 4 dagdelen
 • Periodiek onderhoud voor teams
 • Verbetering werksfeer
 • Positief en toekomstgericht
 • Gericht op resultaten
 • Ervaren teamcoaches
 • Ideale mix van online en live
Samenwerking verbeteren Pijl rechts icoon

Locaties voor Teambuilding Amersfoort

Dit zijn de locaties waar wij graag komen!

Team4Teams reist door het hele land

Teambuilding Amersfoort is zowel online, in-company als op een verblijfslocatie mogelijk. Onze begeleiders zijn zeer flexibel. Met een vertegenwoordiger in de regio zit u eerste rang. Bel ons gerust voor een afspraak.

teambuilding is buiten covid-19 proof mogelijk
Teambuilding met een foodtruck in de natuur!

Wilt u back to basics?

Teamtrainers van Team4Teams kunnen aan de slag op elke locatie met een ruime zaal en een beschut grasveld. Dat kan dus ook bij een recreatieplas of Scoutinglocatie met een foodtruck! Of in een groepsaccommodatie met zelfverzorging. Dat is dan meteen een mooie teamoefening.

Veelgestelde vragen:

Is teambuilding buiten eigenlijk wel veilig mogelijk?

We volgen de ontwikkelingen rond Covid-19 op de voet en passen onze werkwijze zo nodig direct aan. Op onze coronapagina vindt u alle actuele informatie in een wekelijkse update.

Met de kennis van nu is teambuilding buiten met gezonde mensen veilig mogelijk:

 • We houden ons aan de richtlijnen van de overheid en sluiten ook aan bij de (extra) wensen van uw organisatie en de deelnemers.
 • Wij hebben nieuwe teambuildingsopdrachten zo ontworpen dat de teamleden de opdracht alleen goed kunnen uitvoeren als ze minimaal 1,5 meter afstand houden.
 • Binnen gebruiken we een lege fabriekshal of een ruime zaal, met professionele ventilatie en doen we het fysiek rustig aan. De teamopdrachten zijn vooral gericht op creatief, out of the box en optimaal samenwerken. We zitten meer, de opdrachten zijn anders uitdagend en niet minder aantrekkelijk!

Op de pagina ‘teambuildingsopdrachten coronaproof’ kunt u in zes korte video’s zien hoe dat er in de praktijk buiten uitziet.

Hebben jullie in Amersfoort ook buitenlocaties?

Team4Teams heeft zelf geen verblijfslocaties.

We bevelen goede locaties bij u aan, passend bij uw budget. Hier vindt u locaties waar wij teambuilding 100% buiten kunnen aanbieden. Er zijn er ook bij in het Gooi (Hilversum) en op de Utrechtse Heuvelrug (Laage Vuursche).

Wilt u low budget? Een scoutinglocatie of sportclub met een foodtruck kan natuurlijk ook. Wellicht heeft iemand in uw team daar contact mee.

Wat wij nodig hebben is een ruim, in de luwte gelegen grasveld.

Hier vindt u een overzicht van de locaties die wij aanbevelen voor het geval u naar een verblijfsruimte binnen zoekt. Wacht niet te lang als u hiernaar op zoek bent, want doordat mensen in de zaal op afstand moeten blijven zijn grotere zalen moeilijk te vinden.

Kan iedereen meedoen?

Ja, iedereen kan meedoen!

Bij de keuze van de teamoefeningen staat voorop dat iedereen kan meedoen. Iedereen is lid van het team en krijgt dus een rol. Sportieve teams kunnen kiezen voor fysiek uitdagende opdrachten buiten. Maar we hebben binnen en buiten ook geweldige opdrachten die teamleden bijvoorbeeld zittend of blind kunnen doen. Teambuilding is geschikt voor junior- en seniormedewerkers. Voor mensen met een medische indicatie of een handicap.

Overleg vooraf stelt ons in staat om goed af te stemmen op de groep.

Welke achtergrond hebben jullie begeleiders?

Al onze begeleiders zijn HBO of universitair geschoold.

 • Een junior instructeur kan enthousiast een vooraf afgesproken programma uitvoeren en begeleiden.

Een goede keuze als plezier voorop staat en u elkaar beter wilt leren kennen.

 • Een kundige teamtrainer is daarnaast ook vaardig in het bespreekbaar maken van gewenst gedrag. Wat helpt en wat helpt niet? 

Bij een teamtrainer staat niet de opdracht centraal maar het team en de teamgroei.

 • Een ervaren teamcoach kan ook de teamprocessen zichtbaar maken en is in staat om ter plekke opdrachten daarop af te stemmen. Reflecties maken dat uw team tot teamgroei wordt uitgedaagd.

Een teamcoach is een goede keuze als u langer dan een dag met een team aan de slag wilt gaan.

Wat kunnen jullie een team leveren?

Grote keuze in programma’s

Team4Teams verzorgt programma’s om de samenwerking in en tussen teams op een hoger plan te brengen. Dit doen wij online, buiten en binnen. Wij ondersteunen – stap voor stap – een groeiproces naar betere samenwerking. Letterlijk: team-building. Plezier hebben bij onze activiteiten is daarnaast een belangrijk kenmerk, positiviteit helpt om veranderingen echt te realiseren.

Met de teamopdrachten maken wij zichtbaar hoe de groep functioneert. De gesprekken daarover dragen bij aan teamgroei. Hoe vaker u er op het werk op terugkomt, des te effectiever is de activiteit.

Teambuilding Amersfoort:

 • korte activiteiten, met sfeerverbetering als resultaat,
 • dagactiviteiten die ook een inhoudelijke bijdrage leveren in de samenwerking en deelnemers uitdagen om daarmee aan de slag te gaan.
 • De vervolgactiviteiten ‘borgen’ de nieuwe teamspirit. Elkaar effectief kunnen aanspreken, waarbij het rendement van de teamacties toeneemt, is het uiteindelijke doel van onze ondersteuning.
Werken jullie ook online?

Teams raken steeds beter gewend aan online werken. Een moment samen stilstaan bij de samenwerking kan daarmee ook perfect online. Er zijn twee aandachtspunten (eigenlijk zijn het voorwaarden) om online succesvol te zijn: korte sessies, nooit langer dan 2 uur en regelmatig herhalen, steeds met een nieuw inspirerend en aanvullend thema.

Online werkt het beste als iedere deelnemer beschikt over een eigen computer met camera en microfoon en (thuis) verblijft in een rustige omgeving.

Op Te Werve Buiten is een perfecte sfeer, top corona proof voor teambuilding
teambuilding binnen kan volledig Covid-19-proof georganiseerd worden
teambuildingsoefeningen op anderhalve meter beschikbaar
met hoepels wordt de afstand op 1,5 meter coronaproof aangehouden

Vrijblijvend contact

Wij sluiten graag aan op uw vraag.

Voor een snelle vraag kunt u direct bellen met 085-8787.005 van 09.00 tot 21.00 uur. Indien wij niet direct kunnen opnemen, wordt de oproep automatisch doorgeschakeld.

Voor het overzicht van de investeringskosten kunt u klikken op de button ‘Prijsinformatie aanvragen’ deze ontvangt u per mail. Wij denken graag met u mee.

Deze twee video’s laten u teambuildingsopdrachten zien die corona proof binnen en buiten worden aangeboden.

Opdrachtgevers uit o.a. Amersfoort, Eemnes, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Nijkerk, Leusden, Soesterberg en Soest kozen voor Team4Teams.

We zijn er trots op en blij mee.