Teambuilding Alphen aan den Rijn corona proof

Teambuilding in Den Haag corona proof

Onze teambuilding Alphen aan den Rijn programma’s

De meest gekozen teambuilding in Alphen aan den Rijn

Welkom in de wereld van serieuze teambuilding

Ondersteun uw team met teambuilding, Covid-proof, omdat veilig werken telt!

Veel collega's zien elkaar minder vaak. Aandacht voor verbinding, korte lijntjes, transparantie, zichtbaar blijven, het zijn thema’s van deze tijd. Teambuilding en elkaar ontspannen en met diepgang ontmoeten ondersteunt de samenwerking en wordt enorm gewaardeerd.

Teamdoelen

Soms zijn er een paar teammomenten nodig. Om:• de communicatie (opnieuw) op elkaar af te stemmen, • een ervaren tegenstelling op tafel te leggen, • een sluimerend conflict te bespreken, • elkaar feedback te geven zodat iedereen er wat aan heeft, • vertrouwen te vergroten. Met maar één doel; de samenwerking prettiger en vloeiender maken en zo groei in de samenwerking te verbeteren.

Nieuwe energie

Met plezier naar je werk (ook al is dat vandaag thuis) ondersteunt met nieuwe teamprogramma's. Luchtig, plezierig en met diepgang de teamontwikkeling versnellen.
Alles over corona proofPijl rechts icoon

Welk corona proof teambuildingsaanbod past bij uw vraag?

Teambuilding icoon

Teambuilding

Klok icoon 3 uur
 • Veilig en Corona proof
 • Plezier en ontspanning
 • Vooral (graag) buiten
 • Uitdagend en verrassend
 • Ervarend leren
 • Enthousiaste instructeurs
TeambuildingPijl rechts icoon
Teamtraining icoon

Teamtraining

Klok icoon vanaf 1 dagdeel
 • Plezier en diepgang
 • Teamversterkend
 • Veel afwisseling
 • Communicatie en feedback
 • Kundige teamtrainers
 • Ook 3 x 3 uur online
Communicatie verbeteren Pijl rechts icoon
Teamcoaching icoon

Samenwerken

Klok icoon vanaf 4 dagdelen
 • Periodiek onderhoud voor teams
 • Verbetering werksfeer
 • Positief en toekomstgericht
 • Gericht op resultaten
 • Ervaren teamcoaches
 • Ideale mix van online en live
Samenwerking verbeteren Pijl rechts icoon

Locaties voor Teambuilding Alphen aan den Rijn

Dit zijn de locaties waar wij graag komen!

Team4Teams reist door het hele land

Onze begeleiders kunnen op bijna elke locatie aan de slag. Teambuilding Alphen aan den Rijn is zowel in-company als op een verblijfslocatie mogelijk. Met een vertegenwoordiger in Alphen aan den Rijn voor trainingen in Zuid-Holland zit u eerste rang. Bel ons gerust voor een afspraak.

teambuilding is buiten covid-19 proof mogelijk
Teambuilding met een foodtruck in de natuur!

Wilt u back to basics?

Onze teamtrainers kunnen zowel online aan de slag online als op een locatie met een ruime zaal en een beschut grasveld. Dat kan dus ook bij een recreatieplas of Scoutinglocatie. De zelfverzorging is dan meteen een mooie teamoefening en u heeft meer budget voor goede begeleiders.

Waarom Teambuilding bij Team4Teams?

Veelgestelde vragen:

Is teambuilding corona proof eigenlijk wel mogelijk momenteel?

Teambuilding is met gezonde teamleden en op 1,5 meter afstand veilig mogelijk. Buiten in de open lucht en binnen in een lege fabriekshal of ruime, professioneel geventileerde zaal.

 • Wij houden ons aan de richtlijnen van de overheid en sluiten ook aan bij de (extra) wensen van uw organisatie en de deelnemers.
 • Wij hebben nieuwe teambuildingsopdrachten zo ontworpen dat de teamleden de opdracht alleen goed kunnen uitvoeren als ze minimaal 1,5 meter afstand houden.
 • Binnen doen we het rustig aan. De opdrachten zijn vooral gericht op creatief, out of the box en optimaal samenwerken. Zeker zo aantrekkelijk als buiten!

Op de pagina ‘teambuildingsopdrachten coronaproof’ kunt u in zes korte video’s zien hoe onze aanpak er in de praktijk buiten uitziet.

We volgen de ontwikkelingen rond de SARS-CoV-2 pandemie op de voet en passen onze werkwijze zo nodig direct aan. Op onze Covid-19-pagina vindt u alle actuele informatie in een wekelijkse update.

Hebben jullie ook rond Alphen aan den Rijn buitenlocaties voor teambuilding?

Team4Teams heeft zelf geen verblijfslocaties. We bevelen goede locaties bij u aan, passend bij uw budget. 

Ook andere locaties zijn mogelijk. Wat wij buiten nodig hebben is een ruim, in de luwte gelegen grasveld.

Hier vindt u een overzicht van de locaties die wij aanbevelen. Wacht niet te lang als u naar een ruime zaal op zoek bent. Omdat mensen in een zaal op afstand moeten blijven, zijn grotere zalen zeer in trek.

Kan iedereen ook meedoen?

We hebben (fysiek) uitdagende oefeningen voor sportieve teams en ook oefeningen die u online (in break-out groepen) of aan tafel kunt doen. Zo is er maatwerk voor elk team.

Uitgangspunt is dat iedereen kan meedoen. Juniors en seniors, mensen met een medische indicatie of een handicap, iedereen krijgt een passende rol.

Overleg vooraf stelt ons in staat om goed af te stemmen op de wensen van uw team.

Welke achtergrond hebben jullie begeleiders?

Al onze begeleiders zijn HBO of universitair geschoold.

 • Onze instructeurs zijn jong en enthousiast. Zij bieden activiteiten aan waarmee een groep met plezier op een zo hoog mogelijk niveau kan samenwerken. Een perfecte keuze als een team elkaar beter wil leren kennen.
 • Kundige teamtrainers richten zich naast aantrekkelijke activiteiten ook op het groepsproces en het leren van communicatievaardigheden. Het team staat daarbij centraal, de oefeningen zijn een hulpmiddel.
 • Ervaren teamcoaches doorlopen met een team een langer traject. Zij maken knopen in de samenwerking zichtbaar en bespreekbaar. Vastgeroeste patronen kunnen door een teamcoach worden bijgesteld, waardoor weer energie vrijkomt. Een teamcoach is een perfecte keuze als een team een groeiproces verlangt aan te vangen. Een topteam worden is proces van veel kleine stappen.
Hoe gaat Team4Teams te werk?

Onze trainingen hebben een praktische insteek. Zelf ervaren staat centraal. Onze oefeningen lijken eenvoudig, tot u van start gaat. Dan merkt u dat u goed moet samenwerken om het doel te bereiken. Daarover raakt u vanzelf in gesprek: wat ging goed, wat kan beter? Oké, laten we dat dan proberen.

Het is inspirerend om zo samen te werken aan een gezamenlijk doel. Uw team groeit. Als u wilt, vertalen we uw ervaringen naar de dagelijkse praktijk op het werk.

Kunnen jullie ook een teamtraining online begeleiden?

Teams raken steeds beter gewend aan online werken. Een moment samen stilstaan bij de samenwerking kan daarmee ook perfect online.

 • Eén begeleider begeleidt optimaal tot 8 deelnemers en maximaal tot 12.
 • Is het team groter dan (10 tot) 12 deelnemers, dan adviseren we een extra begeleider toe te voegen, zodat elke break-out subgroep voldoende begeleiding krijgt.
 • De afwisselende aantrekkelijke sessies duren bij voorkeur 3 uur. U zult verbaasd zijn welke impact dit geeft.

Alle live teamtrainingen hebben een online versie, ideaal als u aan de slag wilt en uw team verspreidt (thuis of internationaal) gehuisvest is. We sluiten aan bij het platform voor videobellen dat u in uw organisatie graag gebruikt. Online is effectief, kostenbewust (tot 50% goedkoper: u heeft geen locatiekosten, reiskosten en reistijd).

Online werkt het beste als iedere deelnemer beschikt over een eigen computer met camera en microfoon en (thuis) verblijft in een rustige omgeving.

Op Te Werve Buiten is een perfecte sfeer, top corona proof voor teambuilding
met hoepels wordt de afstand op 1,5 meter coronaproof aangehouden
teambuilding binnen kan volledig Covid-19-proof georganiseerd worden
teambuildingsoefeningen op anderhalve meter beschikbaar
teambuilding online is aantrekkelijk voor teams op afstand van elkaar
coronaproof bezig met communicatie is op 1,5 meter mogelijk
Feedback geven en ontvangen kan live en online gegeven worden

Neem direct en vrijblijvend contact op

Wij sluiten graag aan op uw vraag.

U kunt van 09.00 tot 21.00 uur bellen met 085-8787.005. Indien wij niet direct kunnen opnemen, wordt de oproep automatisch doorgeschakeld.

Via de button ‘Prijsinformatie aanvragen’ krijgt u per mail inzicht in de investeringskosten. Voor elk budget hebben wij mogelijkheden.

Deze twee video’s laten u teambuildingsopdrachten zien die corona proof binnen en buiten worden aangeboden.

Deze opdrachtgevers uit de regio Den Haag, Alphen aan den Rijn, Delft, Leiden, Leidschendam, Nootdorp, Rijswijk, Scheveningen, Voorburg, Wassenaar en Zoetermeer kozen voor Team4Teams.

Wij zijn er trots op en blij mee.